שאני אבין...

kerenn

New member
שאני אבין...

מה עושים כל כך הרבה אנשים מפורום אופנועים בפורום המכוניות...?אני מקווה שאתם לא פוזלים לכיוון 4 גלגלים...!!!

rigi

New member
מה רע בארבע גלגלים ???

יש לי מע´ סטריאו טובה מיזוג מקום לכל הג´מעה מה עוד צריך ?????? אולי....פארארי.....

kerenn

New member
מה צריך? איזו שאלה?!

את הרוח שעוברת מולך, את האדרנלין השוטף את הגוף, את ההרגשה שאתה חלק מהעולם הזה שבו אתה עובר. את ההנאה שברכיבה על אופנוע!!!

rigi

New member
אני פותח חלון..... ../images/Emo3.gif

חוץ מזה שאני אוהב מיזוג.... כל אחד והתענוגות שלו...... נ.ב.... אם הייתי רוצה הרבה רוח הייתי קונה קבריולט..ולא סוגר את הראש לי בתוך קסדה מגרדת....

אנחנו פוזלים לארבע גלגלים ?!?

קודם כל , צריך להבין - שמוטוריקה היא סוג של שגעון מקיף...הוא לא תוקף נקודתית אלא גורם לך להתלהב כמעט מכל דבר עם מנוע וגלגלים שזז (עדיף שיזוז מהר..
) וחוצמזה , בעקבות ההפסד של הפורום הזה בקארטינג לפורום מכוניות , אין לומר עוד פוזלים הצידה למכוניות אלא : "מסובבים את הראש ב180 מעלות כדי לראות את המכוניות הנמצאות הרחק מאחור.

JonnyBoy

New member
מיזוג... מוסיקה... מקום לג´עמה...

את כל אלו יש לי בחדר (חוץ מהמזגן שלצורך העניין ימולא מקומו ע"י המאורר). אפילו חלון. באופנוע יש לי חיוך דבילי שהכביש מתפתל מבט משתומם כשהפקק מזדחל גיחוך מתמשך מול תימרוני חנייה (במיוחד כשמאחורי ההגה יושבת אישה) שדות, פרדסים, הרים והחוף נוסע לאט, נושם את הנוף ולסיום ידידי, עוד מילה עד שלא תנסה לא תדע

rigi

New member
מי אמר שלא ניסיתי..

יש לי אפילו רישיון עד 500 אוטומט (כן יש דבר כזה..) הספיקה לי רכיבה אחת על 600 F שהיה לבן דודי. כדי להבין שהדבר הזה לא בשבילי...... דרך אגב...אני לא יודע מה עושים כזה עניין מפקקים.... לי בכל אופן זה לא מפריע אפילו שאני עם רכב ידני..(לפחות הייתי)

גרמי

New member
גם לי לא מפריע גיר ידני בפקקים...

מה שמפריע לי זה הפקקים עצמם! אני לא יכול לתפוס איך אנשים מסוגלים לשבת באוטו במהירות 15 קמ"ש במשך שעה פעמיים ביום. אני חולה מכוניות, אבל רוכב לעבודה כל יום על אופנוע. כל נסיעה שלי באוטו זה נסיעה בכבישים פנויים ובכיף, ואני גם מרוויח שעה של זמן פנוי כל יום, וגם נהנה מרכיבת שטח בסופי שבוע (אופנוע דו-שימושי).

המטיייל

New member
סחתיין על החמשיר!

אני רואה שהמגירה שלך מלאה שירים הא? סתאאם... תשובה יפה מאוד!

למעלה