שאניה במעריב

m L m

New member
שאניה במעריב ../images/Emo13.gif

זה מה שכתוב: לפני עשר שנים, טווין היתה מלכת הקאנטרי החדשה. אבל היא בחרה את הדרך היותר מסחרית (
), וגם יותר משתלמת. הדיסק הזה מראה מהי פרודוקציה אמריקנית מקצוענית לגמרי: שאנייה, יפיפיה בת 37, מרביצה 22 שירים שכל ה-200 אלף צופים שלה בהופעה בשיקאגו שרים בעיניים נוצצות, כולל זאטוטים בני שלוש. ההרכב כולל שלושה כנרים אנרגתיים, גיטריסטים מעולים, חטיבת כלי מיתר. ללא ספק: זמרת בעלת קסם, שיודעת את העבודה. שיקאגו קיבלה מטווין מופע גדול-מהחיים
אז ככה, נראה לי שמי שכתב את הביקורת דיי פחד שיחשבו שהוא אוהב את שאניה (לא יודעת למה...) אבל למרות שלפעמים הוא מכניס מדיי פעם מילה עוקצנית הוא דיי מפרגן. לא? אה, ועוד משהו... לאחרונה אני נתקלת הרבה בthank you baby בVH1

sharabigfan

New member
כתבה טובה../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

לכל אורך הקריאה גם אני הרגשתי אהבה לשאניה,אבל משהו מנע ממנו לומר, נו ביג דיל אם הוא היה אומר שהוא אוהב אותה
כן אני חושבת שהוא מפרגן אבל למה הוא אומר מוזיקה ממוסחרת??? ממש לא... בריטני ספירס היא מוזיקה ממוסחרת ברורה לעין,אבל מה שחשוב שהוא נתן הרגשה חיובית
שאנייה, יפיפיה בת 37, מרביצה 22 שירים שכל ה-200 אלף צופים שלה בהופעה בשיקאגו שרים בעיניים נוצצות, זה היה מצחיק חיחיחי
ממש נחמד. כן גם לי יצא לראות את שאניה הרבה פעמים עם Thank You Babey ממש בריאות חבל שWhen You kiss me לא שודר כל כך הרבה כמו הסינגל הנוכחי

למעלה