שאל הדחופה מאוד

dlita1

New member
שאל הדחופה מאוד

אבקש לקבל יעוץ דחוף כי זמני דוחק. אני גרושה + 2 ילדים. במשך שש שנים יש לי קשר עם גרוש. קשר של בילויים כייף פינוקים ואהבה רבה מצידו אנו נפגשים לפחות פעם פעמיים בשבוע. מדברים המון בטלפון אך לא נפגשים בבתים היות ולא רציתי להכניס אותו למשפחה הקטנה שלי שיש שם שני ילדים ואני שקועה בהם ולא היה מקום לגבר שיחיה איתנו ויתערב במעשינו לפחות לא בשלב זה. לפני שנה וחצי ביצעתי הפלה. עכשיו אני שוב בהריון.והפעם אמרתי לו שאני רוצה להשאיר את העובר. הוא לא התנגד ונתן לי להבין שהוא רוצה את התינוק אך בין המשפטים הבנתי שזה לא כך. הוא חובש כיפה ואני חילונית לחלוטין והוא לא יכולמטעמי דת להגיד לי בפירוש לעשות הפלה. הצעתי לו שנתחתן ברבנות ונשאיר את התינוק הוא המציא כל מיני תירוצים הצעתי לו לעשות הסכם ילד היא התחמק. בסוף בדרך לא דרך גיליתי את סירובו המניאק נשוי. באין ברירה החלטתי לבצע הפלה. הוא עדייין לא יודע שאני יודעת שהוא נשוי. שאלתי היא האם יש מקום לתביעה על הולכת שולל במשך שש שנים של הבטחות שנתחתן ונחיה ביחד? תביעה על עוגמת נפש? תביעה על הצורך שלי לעשות הפלה למרות שאני לא רוצה. תביעה על שקר במשך שש שנים? מחכה לפידבק ולדעת מה עושים מכאן. תודה וסליחה שזה ארוך מאוד אך זקוקה לעזרה בדחיפות.

הרבה שאלות

בשאלה אחת: לעניין ההפלה, אם את לא מעוניינת להפיל, את יכולה להשאיר את הילד ולתבוע את מזונותיו מאביו (לא שאני ממליצה או שוללת, אך גם לא מביעה דעה בעניין השארת התינוק או הפלה - הכל לפי שיקול דעתך ורצונך). אם את מעוניינת לתבוע אותו על הנזקים שנגרמו לך, את צריכה להביא לבית המשפט הוכחות על נזקים כאלו (למשל בהפרת הבטחת נישואים יש צורך להראות שנעשו צעדים בעקבות ההבטחה) -

הסוכן64

New member
ממה שהבנתי...את מאוד פורייה וזה

טוב מאוד

t o t a l

New member
נקמה

לא תביא אותך לשום מקום. הוא מנייק. את פתיה. תלמדי את השיעור שלך ולכי הלאה.

ערסlight

New member
שיה תמימה

ככה בלקרא בזהירות את מה שכתבת... יש לך יזיז. [לא פחות ולא יותר] זה שלא עשית עניין מזה שהוא נשוי רק מראה שלא ממש איכפת לך ממנו... בסה"כ די נח. אין לי מושג לגבי החוק, אבל אפילו ע"פ דברייך אין כאן שום הולכת שלל. גם כעת כשכל הקלפים פתוחים בפנייך אין שום מניעה לעשות החלטות על פי נתונים. ממה שעולה... את מהטיפוסים שמוציאות לנשים שם רע. גניבת זרע קוראים לזה. נראה לי שהחבר שלך היה חוטא גדול בגלגול קודם... ואת העונש שלו.

dlita1

New member
שיה תמימה

א. לא גנבתי זרע. ב. די נוח לי איתו. ג. למה אין הולכת שולל. הוא אמר שהוא גרוש. ד. למה שם רע לנשים אולי הוא מוציא שם רע לגברים שאנחנו הנשים צריכות לבקש תעודת זהות?

sagapo2

New member
שש שנים פתחת רגלים ורק היום עיניים

קצת לא ברור לי כאישה ?????

../images/Emo53.gifאפשר לקבל הבהרה על הביטוי ../images/Emo35.gif

בתור גבר מאד מעניין אותי איך המנגון הזה עובד לצערי אני עד היום לא מבין אותו

ערסlight

New member
שיה תמימה רוכבת שנית

א. גניבת זרע זה להביא ילד לעולם ללא הסכמת בן הזוג. אני תוהה למה את נכנסת להריון כל הזמן [כשאין לך כוונה]. היתכן שהולכת אותו שולל בנוגע לאמצעי מניעה? ב. כן... ביזיזות זה הרעיון. די נח. ג. את בעצמך אומרת שאת יודעת שהוא נשוי. מה מפריע לך להפיל כעת? ד. לנהל מערכת יחסים של שש שנים ולא לדעת [ואוו]... זה אומר שמראש מדובר ביחסים שטחיים ולא מחייבים. זה שאת מציעה לו חתונה ברבנות כשאת יודעת שהוא נשוי, מראה כמה את מניפולטיבית. את גם די מודה שלא ממש איכפת לך ממנו. כל זה לא אומר, אגב, שהבחור לא אידיוט.

אז ככה...

א. אין פה גניבת זרע. (גנבת זרע לא היתה מוכנה לבצע הפלה). ב. אם נוח או לא, זה רק את יודעת. ג. על פניו, יש פה הולכת שולל, השאלה אם נגרם לך נזק ??... ד. לא הוצאת שם רע לנשים, לכל היותר הוצאת שם רע לעצמך.

אייל 401

New member
לכי לכותל

שימי פתק ,אולי אלוהים יעזור לך 6 שניםםםםםםםםםםםם, יו כמה שאת פתיה

שירלי6

New member
מעניין.

לא רצית להכניס אותו למשפחה הקטנה שלך.. אבל עבדת קשה על הרחבת המשפחה (שני הריונות, אמרת?) נשמע לי ששניכם הולכת שולל אחד את השני.

פברואר68

New member
את ממש תמימה 6 שנים לצאת עם

גבר ולא לדעת שהוא נשוי ....אני זוכרת שבגיל 18 יצאתי עם גבר שהיה מבוגר ממני ב 8 שנים והתברר לי..... אחרי חודש שהוא נשוי יש סימנים מחשידים....אלה שאף פעם לא רוצים לצאת בסופי שבוע ויום שישי בערב ומספרים שהם עובדים במשמרות...ערב...לילה...שבת... אלה שרוצים להפגש רק בשעות הצהריים ורוב התקשורת איתם היא סקס חפוז פינוק קצר טלפון ומחשב תחשבי על זה מתוקה מקווה שבפעם הבאה יצליח לך

יערית

New member
ותביעה מה תביא לך?

נקמה בדמות כסף?זה העיקר בכל העיניין? לתבוע בכדי לקבל כמה פרוטות ללטף לך את האגו הפגוע? 6 שנים תמימות????????????????????? לא קונה ובטח לא חושבת שיש עילה לתביעה!את ילדה גדולה,מגדלת שני ילדים,קצת חוששת מהחינוך התמים שתעבירי לידי ילדייך התמימים. {הקלות הבילתי נסבלת של הת(ט}ביעות} ממליצה לך בחום רב להפיל.

Mastul4u

New member
לדעתי יש מקום לתביעה....

לתבוע את הורייך, את מערכת החינוך ואת כל מי שהביאך עד הלום.... מסטול שתביעות מטביעות אותו בוודקה.......

למעלה