שאל בנוגע FABLES

fucking maria

New member
שאל בנוגע FABLES

התחלתי לקרוא את האוגדנים (סיימתי את השניים הראשונים עד כה) אני תוהה אם אפשרי לקרוא במקביל גם את JACK OF FABLES או שעדיף להתחיל בזה בשלב מאוחר יותר או בכלל רק אחרי שאסיים לקרוא את תשעת האוגדנים שיצאו עד כה אותה שאלה גם בנוגע ל - 1001 NIGHTS OF SNOWFALL, לקרוא או לחכות? העניין הוא שאני רוצה לחוות את עולם FABLES באופן המלא ביותר ולכן שואלת לעצתכם. תודה, מיטל.

Hubert Hubert

New member
מומלץ לחכות עם ג'ק.

אני לא בטוח אחרי איזה אוגדן של פייבלס הוא יצא, אבל יש שם קשר עלילתי ולקרוא קודם את ג'ק די יספיילר לך חלק מהעלילה. לגבי 1001 - גם מומלץ לקרוא אחרי האוגדן שהוא בא בעקבותיו במקור (השביעי, אם אני לא טועה), אבל פה הנזק פחות קריטי. בכל אופן, הסדרה משתפרת באופן דרסטי אחרי האוגדן השני כשהרביעי הוא השיא ומשם הסדרה שומרת רמה בערך אחידה וגבוהה, לטעמי.

fucking maria

New member
טוב תודה

אני אבדוק אחרי איזה אוגדן הם יצאו בכל מקרה טוב לשמוע שהסידרה הולכת ומשתפרת כי לדעתי השני מעט פחות טוב מהראשון אבל כמו שכתבת, יש למה לחכות.. לילה טוב.

fucking maria

New member
שאלה נוספת

מה העניין שבאוגדן הרביעי חסר פרק 22 והוא נמצא באוגדן החמישי? טנקס.

Hubert Hubert

New member
אני לא זוכר בע"פ

אבל אני מניח שמדובר בפרק שעומד בפני עצמו ולא משפיע על ההמשכיות, ולכן משיקולים של מספר עמודים ומחיר, כנראה, החליטו לדחוק אותו לספר הבא. ...טוב, עכשיו בדקתי וההשערה שלי אכן נכונה מדובר בסיפוד בודד שלא מתקשר לעלילה של הספר הרביעי.

למעלה