שאלת WILD

BraCat

New member
שאלת WILD

כנראה שזו שאלה מאוד בסיסית אבל בכל זאת. האם אפשרי להיכנס ל-WILD מתקופת ערנות מלאה (למשל לפני שנת הלילה) או שזה הכרחי לישון למשך כמה מחזורים, להתעורר ורק אז אפשר ? תודה BC

silverhawk

New member
טכנית אפשרי, אך לא מומלץ

סיכויי ההצלחה לכך ללא שינה של מספר שעות לפני כן קטנים מאוד.

Bluescale

New member
אפשרי והטכניקה שלי

עוסקת בעיקר דווקא בWILD לפני השינה אבל כמו שאתה אומר SILVER מדובר בחלומות שהם טיפה יותר קצרים מכיוון שבמקום להכנס ל REM אתה נכנס לשלב ה SWS ויותר קשה לשלוט בחלומות בשלב זה ולכן השיטה המוצעת (וכתוב במודגש) היא רק למתקדמים אשר יודעים להאריך,לשלוט ולהשפיע ברמה מספקת בחלום צלול. בכל אופן, השיטה הרגילה היא לאחר שינה של 4.5-6 שעות שינה :) פבל.

Roy1232

New member
איזה פספוס פרוע (WILD) היה לי..

כמובן בשבת אחרי שישנים 8-9 שעות, מתעוררים וחוזרים לישון
. בכל מקרה, קורה לי תמיד בשבתות (בבוקר) שאני מקבל שיתוק שינה. עד לא מזמן נאבקתי בו כשהוא הגיע כי "לא רציתי להיכנס לסיוט" או משהו כזה.. הקטע זה שבשבת האחרונה כשהבנתי שקיבלתי שיתוק שינה ממש התרכזתי בקול שמדבר אליי אבל איבדתי מודעות בתהליך.. ונכנסתי לחלום רגיל שהדיבור היה בו מוטיב חזק מאוד. אני חייב לציין שבשבוע האחרון זכרתי חלום בכל בוקר.. ממש כיף

sha na na revol

New member
עכשיו הבנתי...

זה היה קורה לי כל הזמן כשהייתי קטן... זה סתם מפחיד אותי ומעציב אותי לחשוב על זה, כי זה קרה לי בלי שהבנתי את זה. זה עשה לי רע מפני שלא שלטתי בזה.

golan509

New member
קראתי שקשה מאד לבצע WILD במחזור

הראשון של שנת הלילה וגם אם תצליח סביר להניח שהחלום יהיה קצר מאד (במחזור השינה הראשון שנת החלומות נמשכת רק כמה דקות אאל"ט) וברמת צלילות נמוכה ויש סיכוי טוב שגם לא תזכור אותו...

למעלה