שאלת USB2

arielc

New member
שאלה צרכנית - Mini Ipod

שלום לכולם. ברצוני לרכוש מיני איפוד. יש לי חבר שנמצא כעת בארה"ב. בדקתי באיביי, כפי שהומלץ לי כאן ומצאתי מחירים ממוצעים של 230-250 דולר לפני המשלוח. (למכשירים חדשים בלבד) אני ממש לא מבין, למה מישהו בארה"ב יזמין מאיביי מכשיר חדש, שהרי כרגע גיליתי שבאתר החברה, נמכשיר נמכר ב 249 - והמשלוח חינם ! אשמח לשמוע את דעתכם בנושא זה. בתודה מראש אריאל.

arielc

New member
שאלת USB2

אני מניח ששאלה זו נשאלה, אך לא מצאתי אליה תשובה. המיני אייפוד החדש עובד עם USB2 היה ויש לי USB1 על המחשב, האם הוא לא יוכל לתקשר עם המחשב בתדר \ העברת נתונים נמוכה יותר ? (שהרי אופציה זו אפשרית בתקני USB2 אחרים) תודה אריאל.

זה לא שהאיפוד לא יזוהה במחשב

דרך usb1 אלא שהוא לא יתפקד טוב האיפוד דורש קצב העברת נתונים גבוה שusb 1 לא מספק א. זה יעלה שירים באיטיות משוועת ב. זה עלול לגרום לאיפוד להיפגע, העברת שירים בusb 1 לא בריאה לאיפוד אבל למה להיות ראש קשה קנה כרטיס usb2 שעלותו כמה עשרות שקלים בלבד או כרטיס firewire שהוא הרבה יותר מוצלח בהצלחה

arielc

New member
אני מבין, אבל

לדוגמא, יש לי טריו שאני מסנכרן - USB1 ויש גם תמונות לפעמים, ודברים גדולים שעוברים...הוא מעביר 1 מגה ב 5 שניות בערך.... אז אני שואל, זה כל כך נורא ?

המשלוח מאפל לארה"ב בלבד

אפל לא מקבלים את כרטיס האשראי הישראלי ולא שולחים לארץ לכן אם אתה מוצא מכירה באיביי ששולחים לארץ אז קח אותה אבל לפני שתקנה כדאי שתקרא קודם בפורום כבר דנו על קנית איפוד מחו"ל בהצלחה

arielc

New member
אני אסביר...

אפל מקבלי כרטיס אשראי בינלאומי (גם כזה שהונפק בארץ) אני לא צריך את המשלוח לארץ - יש לי שם חבר, שאני מעוניין שישלח המכשיר אליו. לכן אני לא מבין למה מישהו אמריקאי יקנה שם...

UHUstick

New member
כנס שניה ותבין

אפל אכן מקבלת כרטיסים בינלאומיים. אפל ארה"ב מעוניינת שהמכשירים שנקנים בארה"ב ישארו בתחומי ארה"ב מסיבות שלה (יש ביקוש אדיר ואם כל ארחי פרחי מרבי העולם יזמין אז הם לא יעמדו בהזמנות, תפוצה בארה"ב היא פונקציה במדדים בינלאומיים והיא נקבעת ע"פ כרטיסי אשראי ועוד). היא לא מאפשרת קניה בעזרת כרטיס שהוא לא אמריקאי כי ברור שהמכשיר יוצא אל מחוץ לגבולות ארה"ב. בקש מהחבר שלך שיזמין בשבילך ותחזיר לו את הכסף. מקווה שעזרתי.

למעלה