שאלת Pay Pal - דעתכם

כRובי

New member
שאלת Pay Pal - דעתכם

קיימת אופציה בחשבון כל אחד מאיתנו ב-Pay Pal, שלדעתי אינה מנוצלת (ובצדק, עד היום), שכדאי לשקול אותה שנית: אני מתכוון לאופציית ה- Add Funds שמאפשרת לשלוח ולאחסן מזומנים אצלכם בחשבון, וליצור קרדיט חיובי לקראת רכישות עתידיות. הסיבה שעכשיו זה הופך לאטרקטיבי (אולי - לכך דעתכם נדרשת), היא בשל זוג סיבות אפשריות: 1. אנחנו ממילא נרכוש בעתיד הקרוב או הרחוק פריטים כאלו או אחרים ב-eBay. 2. שער הדולר מאוד נמוך עכשיו. השאלה המפורשת היא: האם בהעברת דולרים לחשבון PayPal האמריקאי בשלב זה, אנחנו שומרים ומקבעים את שער הדולר הנוכחי, ובעצם שומרים דולרים ש"עלו לנו מעט יחסית" לתקופה בעתיד הקרוב או הרחוק, בהנחה ששער הדולר יעלה שוב? מאין חשבון דולרים בינלאומי? או שממילא המערכת מבצעת המרה של הסכום אותו אנו חייבים בעת זכייה ב-BID מכל מטבע שהוא - לשקלים => חזרה לדולר => וזה הסכום שנגבה מיתרת הזכות שלנו בחשבון?

t P R

New member
נראה לי

שברגע שהוספת "ממון" לחשבון הפיי-פל,, אז מתבצע החיוב, ובאמת אפשר לנצל שער חליפין נמוך. בכל מקרה, קל מאוד לבדוק, הוסף כמה דולרים לחשבון. אם החיוב מתבצע כעת, אז מה שאמרת נכון.

MexMex

New member
../images/Emo45.gif בוודאות

יצא לי להיות ביתרה חיובית למשך זמן. כאשר ביצעתי קנייה (בסכום גדול ממה שהיה בחשבון), קודם כל ירד הסכום בחשבון ל0, והשאר חויב כרגיל. M.

45degrees

New member
אם יש דרך קלה להעיף לך כסף "קשה"

לחשבון של המניאק המזדמן באינטרנט זה להחזיק חשבון כזה עם יתרה חיובית. enough said!

למעלה