שאלת ivf וגרידה

שאלת ivf וגרידה

לפני 3 שבועות עברתי גרידה בשבוע 15.. מתחילה לגלגל את עניין האישורים והבדיקות לאיי וי אף. אין לי חצוצרות כך שלא אמורה להיות בעיה לאשר.. השאלה שלי היא כמה זמן אחרי גרידה אפשר\ מומלץ להתחיל טיפול. לחכות למחזור אחד? שניים?
דבר נוסף לפני חצי שנה עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית. היה תקין. עכשיו לפני עלייה במדרגה לאיי וי אף ואחרי גרידה האם אני צריכה\ מומלץ לעשות שוב? הרופא שלי חושב שאין צורך. גם לי לא ממש מתחשק לחזור על זה אבל איך אפשר לדעת שהכל תקין שם אחרי הגרידה? באולטרסאנד נראה תקין וגם פסק לחלוטין הדימום.. מחכה למחזור.. תודה מראש

acka

New member
אני הייתי עושה

עברת גרידה, עברת כריתת חצוצרה, אני הייתי בודקת מה קורה בפנים לפני שהייתי מחזירה לשם עוברים.
לדעתי אחרי מחזור אחד מלא כבר מאשרים לחזור לטיפולים.
מקווה שהפעם זה ילך מהר ועגול עד לתינוק צורח אחרי 9 חודשים.

תודה אקא

גם תחושת הבטן שלי אומרת שעדיף לעשות למרות שממש לא בא לי.. אדבר שוב עם הרופא. רק מרשימת הבדיקות שצריך לעשות לפני קיבלתי חום..

acka

New member
לא זוכרת שעשיתי משהו מיוחד לפני היסטרוסקופיה

התכוונתי לבדיקות לפני ivf ראשון..

הרופא שלי המליץ לחזור עוד פעם על אולטרסאנד ולפי זה להחליט אם לעשות שוב היסטרוסקופיה...לדעתו אם לא רואים שארית או משהו חריג אין צורך..

ענבל ח1

New member
היי מותק

אצלי עשו היסטרו' אבל באמת רק אחרי שנתגלתה רקמה לא ברורה ברחם ואז ההיסטרו' איששה את זה שזו שארית. נראה לי שרוב הרופאים לא ימליצו לעשות היסטרו' במקרה שלך אבל אם את ממש רוצה להיות זהירה, אולי כדאי להתעקש בגלל הרקע שלך...
בהצלחה ומעכשיו רק בשורות טובות...

למעלה