שאלת

S c a r l e t t

New member
שאלת ../images/Emo58.gif

קיבלתי עכשיו אי מייל היסטרי מחברה שאמרה לי שהיא שמעה שהתינוק בטוח של רידג', הייתי קצת מנותקת בימים האחרונים אז מה קורה, רידג' או ניק?!? אם היא צודקת זה הולך להיות כל כך משעמם.....אני כבר רואה את זה, כמו שהרסו לי את טיילור והפכו אותה לעקרת בית שלא עושה כלום, חבל...

girlontop

New member
ולתשובה:

חברתך צודקת, התינוק אכן של רידג'. תנחומיי...

S c a r l e t t

New member
אוף!!!

ידעתי שזה יקרה, פשוט לא רציתי להאמין.... מפה המצב יכול רק להידרד

girlontop

New member
שום דבר לא סופי באופרות סבון

עוד 5 שנים יגלו ששילה שיחדה את הרופא והתינוק בעצם של ניק. מה, לא?

¶ music girl

New member
אוף../images/Emo35.gif

את רוצה שהתינוק יהיה של ניק? ברוק ורידג' אוהבים אחד את השני, ואת רואה איך זה קורע את ברוק שניק הוא האב. עכשיו היא חייבת לנסות לחיות עם ניק, אבל זה מחוסר ברירה... תאמיני לי, לא יעשו את ברוק עקרת בית. בכל אופן.... אני שמחה

S c a r l e t t

New member
חחח ../images/Emo13.gif

אני לא סובלת את ברוק, ויותר מזה אני לא סובלת את ברוק ורידג' ביחד אז כן, אני מעדיפה שהתינוק יהיה של ניק

NarihS

New member
וואי אז אני ממש מרחמת

על האלה שלא סובלים את ברוק... בגלל שהיא התפקיד העיקרי שם, כל הזמן כמעט רואים אותה, אז ממש מסכן מי ששונא אותה חחח :)

Mighty Morphin

New member
ראסמי......./images/Emo45.gif

מתרכזים רק בברוק ולא שמים על אף אחת אחרת, ולצערנו הרב זאת התוצאה

NarihS

New member
אבל ברוק תמיד הייתה תפקיד

עיקרי בסדרה.... מאז שהיא התחילה היה לה תפקיד עיקרי... נכון היה שם את טיילור קרוליין וזה... אבל בעיקרון היא תמיד הייתה שם... והיא תמיד תישאר!
אז זה לא שהסדרה נהייתה על הפנים בגללה, היא נהייתה על פנים בגלל הבראדלי הזה... אז נא לא להאשים את ברוקי! היא רק קורבן לעבודה הגרועה של בראדלי!

לינה18

New member
צודקת!

מה שאני הכי אוהבת בסידרה הזאת זה לראות את ברוק(או את ריג') ומה שאני עוד יותר אוהבת בסידרה זה לראות את שניהם יחד! אם הם ישנו פעם נוספת את אבהות התינוק, אני חושבת שאני אהרוג את ברדלי!
שישאר של ריג', כי כבר באמת מאוחר בשביל ברוק ללדת עוד אחד.

למעלה