שאלת

שאלת ../images/Emo226.gif ../images/Emo9.gif

(אם זה לא המקום, אנא הפנו אותי למקום....
) אני פרודה טריה, ממש בקרוב רשמית גרושה. אחרי תקופה מאוד ארוכה של לבד בתוך הנישואים. שלא לדבר על יובש רציני....
אני בשלב ההתנסויות.... אפשר לומר. מצאתי פרטנר מעולה, פתוח, מנוסה מאוד מאוד... הייתי שמחה לקבל קצת טיפים... ל"עשה ואל תעשה" בגיוון בסקס. למשל באנאלי, האם יש big no-no מיוחדים? ומה גברים אוהבים במיוחד....? תודה

יערית

New member
יש פורום כזה נדמה לי

ישמחו לתת לך תשובות מהתחת
<אני מגעילה את עצמי כשאני בוטה>

כן...והפוסטים שלי הזויים....

וירטואלית או לא,תעשי רק מה שאת רוצה ומרגיש לך נכון. לגבי האנאלי,נראה לי שמרבית הגברית יאהבו כבר את העובדה שאת רוצה....
ואפרופו 3 חודשים אחרי החתונה אחת באה לאמא שלה בת: אמא,דוד רוצה שנעשה את זה בחור השני. אמא: שלא תעיזי,לא כדאי לך,יכאב לך,הוא יתרגל... הבת: אבל כבר עברו 3 חודשים אנחנו רוצים כבר ילד.....

שרשירית

New member
אחד השלבים המעניינים והאהובים עלי

אני לקחתי את השלב האורלי והאנאלי ויחד איתם נתקעתי (בהנאה) זמן רב בשלב ההתנסויות. מהניסיון המועט שיש לי אגיד לך שמה שלא תעשי תקשיבי לאינטואציה שלך ואל תנסי לרצות אחרים על חשבון הרצון שלך. הכל נכון, הכל לגיטימי, מבחינתי אין "עשה ואל תעשה" (כל עוד לא מדובר כאן בסכנת חיים). עשיתי כמעט הכל. הרבה דברים אהבתי, הרבה עשיתי וניסיתי ואמרתי שלא מתאים לי לחזור על זה שוב. והכי חשוב מבחינתי הוא שמה שלא עשיתי בחרתי שלא לעשות! אם הפרטנר שלך מנוסה ופתוח, תני לו להדריך אותך ועשי מה שמרגיש לך ועושה לך טוב. תהנו

WinWin8

New member
אוו זו שאלה שאהבתי

למרות ש״גברים״ זה שם תואר הכללתי מאד וכל אחד אוהב משהו אחר , הרי שיש כמה דברים שמרבית הגברים אוהבים: - גברים אוהבים בעיקר שלא מזיינים להם את המוח הרבה אחרי סקס, סיימתם, או גמרתם לצורך יותר נכון, תני לענינים להרגע קצת בשקט. - מרבית הגברים שאני מכיר אוהבים מאד שמוצצים להם. רצוי תוך משחק עדין האשכים. ממש למולל אותם בדומה לערבי שמשחק עם שרשרת התפילה שלו. - נקודת ה G של הגבר נמצאת בין שק האשכים לפי הטבעת. מצאי אותה ובן זוגך ימריא אל על (כמו להיות בבית..) - גברים מתים על האורגזמות של בנות הזוג שלהם. כמה שיותר, יותר טוב. אל תהססי להוסיף קצת פירוטכניקה מלאכותית לגמירות אם צריך. ואל תפסיקי להלל את ביצועו. - סקס אנאלי יכול להיות גיוון ומהנה בתנאי שאת באמת תהני מזה ואל תשכחי למרוח ולמשוח את החור בחומרי סיכה המיוחדים לאקט. על פיטינג נדבר בשיעור למתקדמים. - לא להסתפק בתנוחה המסיונרית. גברים אוהבים מאד דוגי סטייל (אם יש לך טוסיק סקסי כמובן) - אני מניח שאת יודעת שמהירות המירבית המותרת בסקס היא 68. ב- 69 מתהפכים. גברים מתים על זה רק תדאגי שהמקום יהיה מגולח, אסטטי ונקי. שרשורית, מקווה שלא עיצבנתי אותך יתר על המידה כי זה ממש מטריד את מנוחתי מאד ושזה עם מספיק חוליות.

ולי

נתנו בראש
שהעזתי לשים הסבר איך אוכלים קרמבו תמים
תהני ותעשי מה שעושה לך טוב וגם לו

זה מי שבולע ויאגרה...

תמיד בוחר בדרך הקשה..../tapuzforum/images/Emo6.gif/tapuzforum/images/Emo6.gif/tapuzforum/images/Emo3.gif

Rtitan

New member
באנאלי - Big NO NO... ../images/Emo8.gif

תעשי מה שבא לכם ואיך שבא לכם - רק שזה לא יהפוך לבאנאלי
. תהנו

שאלה קטנה ?

את רצינית ? חוסר הניסיון הזה במקרה לא דפק את נשואייך ? מבלי לפגוע חלילה אם את רוצה זוגיות בריאה בעתיד את חייבת להתאמן.

למעלה