שאלת

liat77

New member
שאלת ../images/Emo19.gif

קניתי 2 חבילות דגים אחד כבר טיגנתי כמו שניצל אבל את השני אני רוצה לאפות, הדגים בסיגנון נסיכת הנילוס/בקלה מה אפשר לעשות שזה יצא טעים ודיאטטי ולא בסיגנון מרוקאי. תודה ליאת

באיזה סגנון מרוקאי את מכירה?

אני למשל עושה את הבקלה בתנור על מצע של שום, עגבניות שרי ובצל עם תיבול של דג, יש לנו חנות תבלינים ואני קונה שם תיבול דג, עם המון כוסברה ומעט שמן זית זה יוצא נהדר. גם את הנסיכה את יכולה לעשות ככה. את יכולה גם לטגן בצל עם שום, לשים פלפל אדום, עגבניות, וכוסברה שכבה, להניח עליה את הנסיכה ואז לשים שוב שכבה של פלפל אדום, כוסברה, עגבניות, ולכסות עם מעט מים, ולטפטף מעט לימון, מלח, פלפל שחור, מעט כורכום וזהו........... יש כל מיני סגנונות מרוקאים איזה את מכירה?

pirge

New member
דג בניר אפיה-נראה דיאטטי

מהאינטרנט מתכון לגולשי אשדוד מורחים פילטים בשמן זית, טימין, פטרוזיליה, בזיליקום, מלח, פילפל. מניחים את הדגים באמצע נייר אפייה עגול. שופכים מעל כף אחת או שתיים של יין לבן, מפזרים קצת צנוברים, מקפלים הנייר ומתחילים לגלגל קצוות הנייר עד לסגירה הדוקה. מכניסים למרכז התנור שחומם קודם לכן ל-200 מעלות צלזיוס ל 10-15 דקות והדג מוכן. מוציאים מהתנור ומגישים לשולחן בתוך נייר האפיה המהודק. כשפותחים את נייר האפיה כל אדי הארומות באים לך ישר לפנים. תהנו

liat77

New member
פירגה את פשוט ../images/Emo47.gif

כבר התחלתי לשמור את הקבצים במחשב.... אהה ואת רוב המתכונים שלך אני לוקחת עם 2 קופסאות סילאן למרוקו במשפחה כבר מחכה לטעום. ושוב תודה

pirge

New member
איזה כיף,אוכל מרוקאי וסילאן זה סיר ומכסה../images/Emo3.gif

לבריאות

למעלה