שאלת
?

שאלת ../images/Emo163.gif?

איך משתמשים ברינג? לאן נשפכת הבלילה אם יש רק מסגרת? מה פיספסתי?

איך צחקתי......../images/Emo6.gif

גם אני תמיד תהיתי מה רוצים מהחיים שלנו.. אבל את הרינג מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.. או כמו שיש לי מין משטח כזה ממתכת להגיד לך את האמת: תמיד נשפך לי מהצדדים. אני פשוט לא אוהבת את הרינגים (ודווקא יש לי יפים בצורות משושה וטיפה ענקית ולב וכל מיני) קחי קישור נחמד, שבהתחלה מראים את אופן השימוש ברינג http://ligdol.co.il/Grid5/Article.aspx?ArticleID=5053&ChannelID=6

איך צחקתי 2

שמתי לך את הקישור ורק אח"כ עיינתי בו.. ואני חשבתי ששמים את הרינג על התבנית וזהו!! יואו.. באמת מצחיקה אני!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תודה ממושקה. אז מה הסיפור? למה לא תבנית?

בקישור ראיתי שצריך לעטוף את הרינג עם נייר כסף

אולי כדי שלא תנזול הבלילה? לא יודעת לי תמיד נשפך מהצדדים וזה מבאס לאללה! לכן לא משתמשת ברינג בכלל.

לא מסובך בכלל כבר אפיתי כמה פעמים עם נייר כסף

יש לי משטח פח שעליו אני מניחה את נייר הכסף מעל נייר הכסף שמתי נייר אפיה עכשיו מתחילים בסגירה , להתחיל עם צורת משולש ולהצמיד אותו לדפנות הרינג כך כל הזמן עד שנגמר נייר הכסף

DUKASIT

New member
אז ככה - קבלי פטנט

כך למדתי מקרין גורן. תקשיבי טוב כי קשה לי להסביר. את לוקחת חתיכת נייר כסף בערך בגודל של דף אפייה ושמה על השייש. עליו את מניחה דף אפייה. על הדף אפייה את מניחה את הרינג. ואז את מכווצ'צ'ת אצ הנייר כסף מסביב לרינג. ומשאירה את התחתית ישרה ומתוחה. כך כשאת מרימה את הרינג באוויר הנייר כסף לא נופל. שתי שניות עבודה - לא קשה בכלל. זהו לא נישפך כלום. תניחי על התבנית של התנור וזהו. את יכולה לשפוך את המסה פנימה. בהצלחה ממוש

תיכף אקשר לכולם קטע מצולם של קרין גורן שמאז

שראיתי איך היא עושה את זה, לא נשפכת לי הבלילה ברינג, ואני אופה כמעט רק ברינגים. שנייה

תודה לכולכן על ההסברים המקיפים../images/Emo24.gifלמדתי../images/Emo70.gif

עדיין לא הבנתי מה היתרון של רינג על תבנית רגילה/ מתפרקת....

ישנן תבניות גבוהות מאוד ממש כמו בקונדיטוריה

להן אין תחתית. בטח שאפשר להכין בתבנית קפיצית ישנן עוגות שצריך לעשות הגבהה עם נייר אפיה והתבניות הגבוהות הן במקום ההגבהה. חוצמיזה לא צריך לרחוץ את התחתית

את רוב העוגות אני אופה ברינגים

ואיך????????????? פאשר לסגור את הרינג למטה בנייר אפיה, או להניח נייר אפיה על תבנית התנור ואת הרינג על נייר האפיה, לצקת את המסה ומיד לתנור גם עוגות גבינה ניתן לאפות ברינג, רק מה............. צריך תחתית לעוגה... או תחתית טורט או פריך. כי המסה של העוגות גבינה נוזלית ובלי תחתית הכל נשפך החוצה.

למעלה