שאלת

שאלת ../images/Emo163.gif

אנחנו שנה בדיוק גרים בנפרד... כשעברנו לכאן הוא פינה את הדברים שלו להורים שלו ואני שכרתי לנו דירה קטנה,כמובן שרוב הדברים שלו איתו חוץ מכמה שנשכחו,שכל פעם הזכרתי שיקח אותם וכניראה שזה הרגיש לו עוד חיבור "הינה יש לי שם דברים" מדובר על 4 חולצות איכותיות ויקרות ועוד כמה פרטי לבוש שפשוט היו בסל כביסה המלוכלכת כשעברתי ועוד כמה דברים קטנים וגדולים שיקרים עבורו לא מדובר על הרבה דברים אבל בהחלט מציקים לי בהתחלה אפילו לא חיפשתי להם מקום שמתי בשקית שחיכתה לו שיבוא... עם הזמן שהוא דאג כל פעם לשכוח תקעתי הכל בצד בארון עכשיו אני שוב עוברת דירה וזה מרגיז אותי שהדברים שלו כאן יש לי מספיק לסחוב את שלי ולא רוצה להיות מחסן על אחת כמה וכמה שזה משרה עליו תחושה שעדיין לא התנתקנו מה לעשות? להגיד לו שיקח אם לא אני מעבירה אותם הלאה? זה בטוח יגרום שוב לחוסר נעימות וכל ויכוח נעשה איתו בטונים מלווים בהרבה דמעות שלו וכל זה נעשה מול הילדים..הייתי רוצה לחסוך מהם את ההצגה בשביל כמה פריטים עלובים שלו מה אתם חושבים?

ron68

New member
לא אוכל ולא שותה

אני הייתי מתפשרת, בכל זאת הוא האבא של הילדים שלך. השקית הזאת לא אוכלת ולא שותה. לא הייתי עושה סצנה מזה במיוחד אם זה גורם לילדים גם להיות מעורבים. אם זה עושה לו את זה תתפשרי איתו. בהצלחה בבית החדש.

a44

New member
האם את יודעת היכן הוא גר?

האם זה בקרבת ביתך? אם כן, עשי טיול אליו, ותני לו את השקית אחר כבוד. אם לא, והשקית שלו מאוד מציקה לך, אמרי לו שאת עוברת דירה, ואת מאוד מבקשת שיקח את דבריו, כי את אינך מתכוונת להעביר אותם לדירה החדשה, שבה אין לו שום חלק... בהצלחה!

תלתלית33

New member
מכירה את ההרגשה...

מאוד מכירה את ההרגשה, אני ממש התעקשתי כבר בהתחלה, כשרק עזב את הבית, שייקח את החפצים שלו וייתן לי להרגיש שזה הבית שלי, שזה נפרד וכ"ו. היה לי חשוב בעיקר שייקח דברים שהיו בארונות שפותחים אותם כל יום, ו/או שהיו לי עבורם ייעודים חדשים - כשעזב סידרתי את כל הבית מחדש. בתקופה ההיא באמת הרגשתי שהוא קצת משתמש בבית כמחסן שלו, וזה עצבן אותי. אז קבעתי איתו מועד אחרון לפינוי, והכנתי את מה שהיה לי ממש חשוב שייצא מהבית, מראש, בשקיות. כשבא הוא פפשוט לקח אותן והלך. חשוב לציין שזה היה כשהילדים לא היו בבית! אבל מצד שני, עדיין יש אצלי המון דברים של ה- X, ואת חלקם הגדול הוא לא מתכוון לקחת בזמן הקרוב. הוא בקש מאוד שחלק מהדברים יישארו ואני הסכמתי. מדובר בדברים ששמתי בארון למעלה, כלומר שאני לא נתקלת בהם כל יום, וכן בספרים, שעומדים במקום בו עמדו בכל השנים הקודמות. לא ראיתי סיבה לריב על זה - אין לי בעיה של מקום בבית, ולו יש, ו... זה פשוט לא היה לי מספיק חשוב.

למעלה