שאלת

שאלת ../images/Emo101.gif

אני יודעת שכבר כתבתי הרבה בנושא - מה לעשות זה מעסיק אותי "25" שעות ביממה. מתי כדאי לעשות את הבדיקה - הביתית? ההזרעה היתה ביום שלישי לפני שבועיים בשעה 7 בערב. האם ניתן לעשות את הבדיקה היום ב2:00 בצהוריים???????????.. מצטרת על מליון ההודעות בנושא - זה חשוב לי

בד"כ 12 יום לאחר הזרעה/החזרה

לדעתי כדאי לך ללכת לעשות בדיקת דם ולראות מה הבטא שלך.

הופ2

New member
אם עברו 14 יום

מהכוריגון, אז כן. בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות.

פּוֹנְג

New member
ת'שמעי....

אני אתמול הייתי 15 יום מההזרעה. והתכוונתי לעשות בדיקה ביתית היום בבוקר. אבל בסופר פארם היה מבצע של שתי בדיקות במחיר של אחת, אז כמובן שקניתי שתיים וכמובן שכבר לא יכולתי להתאפק כי המקלון היה בבית, אז עשיתי אתמול בערב בדיקה וכמובן שיצא שלילי... וכמובן שזה הוציא לי את החשק לעשות עוד בדיקה הבוקר למרות שאין שום סימנים לכלום. אז לדעתי או שתעשי ישר בדיקת דם או שתחכי עוד קצת. אבל קחי בחשבון שאני לוקחת תמיכה של אוטורגסטון (או איך שקוראים לזה) וזה יכול בהחלט לדחות את המחזור (כך אמר לי הרופא). ותודה שנתת לי את ההזדמנות לספר על האכזבה.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif פונג ../images/Emo24.gif

ככה בדלת אחורית את מגניבה לי סימן שעוד לא הלכת לי? שזה לא יצא לי עקום מידי אבל אני מצטערת שאת נשארת כאן. את, האכזבה, הכאב והתקוות המנופצות. קבלי חיבוק ענק יקירתי, אני לא יכולה להתחייב על תאריך, אבל ההריון שלך מתקרב בצעדי ענק. אני אעלה על מגדל המים של הפרדס ואקרא בקול א-מ-רתי לך
. ועד אז, הנה כתף גדולה וחבילת טישואים, לא להתבייש לבכות את האכזבה עד טיפת הדמעה האחרונה.
נועם

פּוֹנְג

New member
נו במ'ת, אני מתפלאת עליך ../images/Emo8.gif

שאת תגידי שבדיקה של מקלון היא סופית?
בעיקר כשבסופו של דבר המכשפה ידידתינו עדיין לא הגיעה. אז הבוקר עשיתי בדיקת דם. ואני מניחה שהיום כשאני אראה את התוצאה, אז אני אתפרק קצת. אבל אחרי זה אני אוכל לפחות להפסיק עם התמיכה המיותרת. ותודה נועם על כל החיבוקים והכתפיים שאת מאפשרת פה, לי ולכולן. ואני בטוחה שכולן כאן מחכות שאת תוכלי לעבור באופן רשמי לפורום השכן ולהישאר כאן רק המנהלת.

איזה אכזבה איזה דיכאון../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

לא עשיתי את הבדיקה על הבקר כי לא רציתי להרוס לי את יום העבודה ואכן צדקתי בגדול. למרות שהפעם הייתי בטוחה שזה זה המקלון המגעיל הוכיח אחרת . כדי לא להילחץ עשיתי פיפי בכוס- סליחה על הביטוי. ורק אחר"כ הכנסתי את המקוללון וחכיתי בלחץ עם בעלי לאחר 3 דק' באנו ביחד לבדוק מה גורלינו ו................ המקוללון הראה שאין הריון
בכיתי המון וגם בעלי היה שבור, כי הפעם באמת האמנתי . עם הדמעות ועם הטישו נרדמתי לשעתיים , כמובן שארוחת צהריים לא יכולתי לאכול מחוסר תאבון למה זה קורה לי שוב???? לא מגיע לי אחרי 3 שנים להיות קצת שמחה ולחלום על משפחה אמיתית???? אני כבר רואה איך בעוד יומיים ארגיש מיחושי מחזור והמכשפה תביא דיכאון מחודש!!!!!!!!

../images/Emo7.gif אחת שרוצה לשפוך ../images/Emo14.gifלפני כולם

---כואב לי , אני בוכה, מי יודע מה יהיה בסוף???????? לא עשיתי את הבדיקה על הבקר כי לא רציתי להרוס לי את יום העבודה ואכן צדקתי בגדול.למרות שהפעם הייתי בטוחה שזה זה המקלון המגעיל הוכיח אחרת . כדי לא להילחץ עשיתי פיפי בכוס- סליחה על הביטוי. ורק אחר"כ הכנסתי את המקוללון וחכיתי בלחץ עם בעלי לאחר 3 דק' באנו ביחד לבדוק מה גורלינו ו................ המקוללון הראה שאין הריון
בכיתי המון וגם בעלי היה שבור, כי הפעם באמת האמנתי . עם הדמעות ועם הטישו נרדמתי לשעתיים , כמובן שארוחת צהריים לא יכולתי לאכול מחוסר תאבון למה זה קורה לי שוב???? לא מגיע לי אחרי 3 שנים להיות קצת שמחה ולחלום על משפחה אמיתית???? אני כבר רואה איך בעוד יומיים ארגיש מיחושי מחזור והמכשפה תביא דיכאון מחודש!!!!!!!!

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. קבלי
ענק פסי, מצטערת לשמוע ששוב נפלת על מקלון מקולקל
האכזבות האלה מכאיבות כל פעם מחדש., בכל פעם הן סודקות עוד סדק בנשמה, עוד כאב במחרוזת הכאבים. אבל יום אחד, ככה בלי שום הודעה מוקדמת, ימכרו לנו בסופרפארם מקלון תקין. מקלון של שני פסים וזהו, נהיה כבר במקום אחר
.
נועם

גונאל F ו- E2 ???

1. איך ניתן להשיג את גונאל דרך "מכבי" הלכתי לרופא נשים של מכבי והוא לא הסכים לתת לי. אני מטופלת אצל רופא פרטי - מומחה והוא אמר לי להשיג ולהתחיל להזריק ביום החמישי למחזור. מה לעשות??? שלחתי פקס לראש מחלקת נשים "במכבי" -בחיפה אך הוא טרם החזיר תשובה. 2. בנוסף הרופא שלי נתן לי הפניה לעשות מספר בדיקות E2 א. מזה אומר? ב. למה מספר בדיקות? תודה מראש

sher72

New member
את לא צריכה מרשם ממכבי לגונאל...

את הולכת עם המרשם שהרופא הפרטי נתן לך לאחיות במכבי והן מזמינות בשבילך את מספר הזריקות שרשום במרשם. אם את מזריקה לבד את לוקחת את הזריקות אליך הביתה , אם האחיות מזריקות לך זה נשאר בחדר האחיות. לפני כן את צריכה רק לוודא במשרדים של מכבי שיש לך הרשאה לקנות את הזריקות כי, התשלום נעשה דרך חשבון הבנק בהעברה בנקאית והאחיות יבקשו את ההרשאה הזו. בהצלחה

סיון01

New member
לפי מה שידוע לי במכבי

אישורים לזריקות יכול לתת רק רופא הנשים הראשי במחוז. אני מטופלת במרפאה הפוריות בביה"ח, שהוא של כללית, אז כל מירשם והפניה שהם נותנים לי אני רצה לרופא הנשים שלי והוא ממיר. האמת היא שגם התידדתי עם הפקידות במרפאה הקרובה (מזמן הגעתי למסקנה שהפקידות מנהלות את העולם), הם מעורבות בבעיה ובטיפול ולכן עושות הכל כדי לעזור, מרימות טלפונים למי שצריך ומשכנעות רופאים להכין לי הפניות. בד"כ בכל מחוז (במשרד המחוזי של מכבי) יש פקידה שמטפלת בכל עניני הפוריות, אז אולי מישהי פה תוכל לעזור לך לגבי האזור שלך, ואז תדעי בדיוק למי להתקשר כדי שלא תצטרכי לשפוך את הקישקעס לפני כל אחת. בהצלחה!!

פּוֹנְג

New member
אני מבינה אותך ../images/Emo24.gif אני בטוחה גם

שכולן כאן מבינות אותך. חיזקי ואמצי.

7נתי7

New member
פסי יקירה

מבינה ומצטערת בשבילך המון חברה טובה פעם אמרה לי שכל שלילי מקרב את החיובי אז... שתהיה לך שנה טובה יותר וחיובית יותר חיבוק גדול,נתי

למעלה