שאלת GMAIL בגלאקסי

fireman

New member
שאלת GMAIL בגלאקסי

שלום לכולם. ברשותי סמסונג גלאקסי שמותקן בו חשבון הג'ימייל שלי. מתוך המסך הראשי כשאני לוחץ על האייקון של דוא"ל הוא נכנס לחשבון הג'ימייל שלי, אני רואה את ההודעות הנכנסות ואת כל התיקיות אך לא מתאפשר לי לענות למיילים, פשוט אין לחצן "השב" (אולי לא ראיתי, אשמח אם מישהו יוכל לכוון) לחלופין, התקנתי אפליקציית GMAIL שהורדתי מהמרקט. כשאני מנסה להכנס לחשבון ג'ימייל שלי דרך האפליקציה הוא מראה למעלה waiting for sync ולמטה מציג מסך שחור עם השורה your e-mail will appear shortly......הshortly הזה יכול להמשך גם 20 דקות ולא קורה כלום. מישהו יכול לכוון אותי לפתרון של הבעיה (הראשונה או השניה, העיקר שאוכל לבצע את כל הפעולות בחשבון הדוא"ל שלי) תודה מראש

moshe levi1

New member
השבה למייל

למעלה בצד ימין, מופיעים שלושה סימנים - חץ קטן שמאלה - חץ גדול שמאלה - כוכב. ללחוץ על החץ הקטן - ואז התפריט מתרחב ויש שם גם REPLY. אכן מעצבן וגם אני התחרפנתי לפני שעליתי על זה

fireman

New member
אצלי אין את החצים האלה

אבל עליתי על זה שלחיצה ארוכה על כותרת ההודעה פותחת תפריט עם "השב" העניין הוא עכשיו שבחלון כתיבת ההודעה מצויין שזה נשלח באמצעות שירות המיילים של פלאפון.....מה זה אומר בדיוק? ואיפה אני כותב מייל חדש (לא כתגובה למייל שקיבלתי)? תודה שוב!

moshe levi1

New member
חייב להיות לך, תסתכל שוב - הנה צילום

ולגבי השאלה השנייה. כאשר אתה ב- INBOX, לחץ על המגען השמאלי התחתון (המגען של המכשיר) יפתח לך תפריט ובין היתר Compose - זה לכתיבת מייל חדש.

fireman

New member
אז זהו, כשנכנסים לדוא"ל שמגיע עם המכשיר

מהחברה אין את הלחצנים האלה. בכל מקרה הסרתי את ההתקנה של הGMAIL והתקנתי מחדש ושיניתי משהו שהיה סגור בסנכרון והכל עובד עכשיו. בכל מקרה המון תודה! חסכת לי עכשיו הרבה זמן של התעסקות איך עושים כל דבר! תודה רבה!

למעלה