שאלת EXCHANGE

mapleleaf

New member
שאלת EXCHANGE

שנים שלא נגעתי בEXCHANGE לכן השאלה תראה פשוטה במקצת... ובכן, זה הסיפור... ברצוני להוסיף שרת EXCHANGE לרשת של 2003 בעיקר בשביל לקבוע פגישות, לשתף יומנים וכו' אבל... אני לא רוצה בהEXCHANGE יהפוך לשרת הדואר של החברה. לחברה יש כרגע שרת דואר אצל הספק אינטרנט וכך הם רוצים שזה ישאר... השאלות שלי הם : האם אפשר להפוך את הEXCHANGE למשהו כמו MAIL RELAY AGENT כדי שרק ימשוך את הדואר מהשרת דואר ויעביר אותו למשתמשים או האם אפשר לקנפג את הOUTLOOK שימשוך דואר דרך POP3 אבל בכל זאת ישתמש בכל שאר שירותי הEXCHANGE ? מקווה שהסברתי את עצמי נכון, תודה לכולם וסופשבוע נהדר !

myofer

New member
ב exchange tasks

לכל user אתה עושה establish enail address ונותן את התיבה שלה isp. אני חושב שבזה נפתרת הבעיה שלך. אני לא חושב שיש צורך שהשרת יהפך ל mail relay.

mapleleaf

New member
נשמע טוב...

וכאשר אני עושה establish email address אני יכול לתת שם את הפרטים של השרת POP עם שם משתמש וסיסמא וזה ימשוך את כל המידע לEXCHANGE ? שוב תודה...

myofer

New member
לא, הestbalish גורמת לכך

שכאשר מישהו ישלח mail (כולל קביעת פגישה) לuser היא תגיע לתיבת pop3. הפרטים של הpop3 ישארו בoutlook. דבר נוסף זה קינפוג הoutlook כדי שהuser יראה את היומן שלו. אני חושב שלשם כך אתה צריך להוסיף חשבון דואר וכמובן לתת את הפרטים של שרת הexchange. המטרה (המקורית) של הestablish היא לאפשר לקבוע פגישות עם משתמש שיש לו תיבה מחוץ לארגון (במקרה שלך כולם). אם זה לא היה ברור אני לא בטוח 100%

למעלה