שאלת DVD

kinspirit

New member
שאלת DVD

אני משערת שעוד לא אמרו שום דבר בנדון, אבל מנסיון שלכן עם השחרורים של הDVD הקודמים של הסרטים - האם מישהי יכולה להעריך בשבילי מתי יצא מארז DVD של כל הסרטים? האם יש סיכוי שזה יהיה בשנה הקרובה?

shaharEB

New member
וואטט
?? איך נזכה לראות את זה ??

טוב זה בטח לא יגיע לארץ .. ?

TheSnowQueen

New member
האהעההעהעהעהכההסהדהדהד'

מקסימום קונים באיביי! יש שם את סצינת הביצים!
והמכות חחחח
זה היה ממש חסר. ביזיון שהורידו את זה.
זה היה נראה כאילו היא נכנסה להריון בחצי דקה, עוד לא שכבו וכבר היא מקיאה, ואחכ בסוף זה היה נראה שממש לא מזיז לו שג'ייק אימפרינט. הוא אומר את זה הכי ברוגע בעולם... ואם אין את המכות אז לא ברור לעולם שהוא כבר כיסח אותו על זה! ואי בשביל כמה דקות סצינה מי מקזז את זה?!

aviv32

New member
בשביל אלה שלא קראו את הספרים זה לא כזה

רלוונטי...

TheSnowQueen

New member
דווקא כן

אני ראיתי את הסרט גם עם אנשים שלא קראו והם אמרו לי שיש חורים בעלילה ואני הייתי צריכה להסביר להם..

aviv32

New member
חורים בעלילה היו בכל הסרטים, ואני אומרת

את זה בתור אחת שראתה את כל הסרטים בלי לקרוא, אבל אני מדברת על שתי הסצינות הספציפיות האלה. הביצים- זו סתם שיחה זה לא כזה קריטי לסיפור- לנו זה חשוב כי קראנו את הספר ואנחנו יודעות כמה היא טחנה ביצים שם חחח אבל כבר היו סרטים שהם עשו סקס ובום אחרי שניה היא בהריון.. לא תמיד צריך לחפור בקטע של הריון-גילוי.
לגבי האימפרינט- גם פה למי שלא קרא את הספרים ולא יודע עד כמה זה משמעותי זה לא כזה חשוב לו. מי שלא קרא את הספר וראה את הסרט מן הסתם גם לא כ"כ מבין ממילא מה זה בדיוק אימפרינט.

TheSnowQueen

New member
לדעתי זה כן

אם מישהו היה אימפרינט על הילדה שלי שנולדה הייתי תולשת לו את הראש
וחוצמזה רואים את בלה שוברת שם עצמות בסרט השני אבל אדוארד הנחנח אפילו לא עשה פרצוף... זה מפגר
והביצים, זה פשוט שכל החלק הזה של הסרט רץ מהר מידי, ודווקא לדעתי היה פה ממש מקום לקטע הזה זה עוד קצת בשר להאני מון

aviv32

New member
שוב- תסתכלי על האימפרינט מנקודת מבט של מישהו

שלא קרא את הספר (ואני אומרת לך כי אני הייתי כזו, כשראיתי את BD1 בלי לקרוא עדיין את הספרים). האימפרינט לא כזה ברור, הוא ממש באופן כללי, לא ברור מה הוא ולמה הוא אם לא קוראים את הספר. ולכן מישהו שלא קרא את הספר לא היה אמור לדעת שאדוארד צריך לכעוס. הרי בסצינת האימפרינט בפלאשבק אומרים "החבר שלה, המגן שלה" וכו', לא אומרים משהו על אהוב או בעל, זה לא כזה מובן מאליו.
לגבי הבשר- כן... צודקת. במיוחד כשהסצינה הזאת מדהימה!

רוונה

New member
היי

הביצים זה לא כזה קריטי לסיפור, מצד שני אפשר היה לקצץ הרבה יותר מהסרט אם השאיפה היא לצמצם...
הביצים באמת נותנות יותר בשר כמו שסנואי אמרה, ועוד משהו- יש קהל מאוד גדול של מכורות לסדרה (אנחנו? מכורות? מה פתאום
) אז בשבילינו זה תענוג לראות סצינה שממש מוסיפה ומציגה עד כמה הם חמודים ונינוחים ביחד בירח דבש, כמה אדוארד משתחרר סוף סוף, וליתר הפחות היסטרים זה כולה עוד שתי דקות.

aviv32

New member
כוס אמק
אני לא מבינה!!!!

לא מבינה למה לא יכלו להוסיף את הסצינות הללו, הסרט ממילא קצר יחסית, אז מה הקטע? סרט של שעתיים היה גורע במשהו??

רוונה

New member
ברור שהיה גורע

תחשבי כמה בנות היו מחסירות פעימה :) נורא לא בריא
זה מוביל ל*בום*

למעלה