שאלת תשלום למטפלת

רחלוש29

New member
שאלת תשלום למטפלת

מישהי הציעה לי לשמור לה על תינוק מתחילת נובמבר הוא יהיה אז בן 3 חודשים השאלה כמה לקחת עבור שעה היא צריכה אותי 9 שעות ביום חישבתנו לפי שעה של 25 *9 יצא לי 225 ליום ו 30*9 יצא 270 נשמע לי הרבה השאלה היא עם לחשב לפי שעה או לחשב חודשית מה עדיף כמה לוקחים עם זה לפי חודש? וכמה לוקחים עם זה לפי שעה? זה לא כולל ימי שישי יוצא לי 20 ימים בחודש

25 ש"ח לשעה זה

תשלום התחלתי סביר . זו עבודה של יום אחד או חודשית?כי ליום אחד, כלומר ל9 שעות בלבד, את יכולה לבקש 30 ש"ח, אם זה כל יום 9 שעות, 25 ש"ח זה בסדר גמור.

smagi

New member
ברגע שהעבודה היא חודשית וקבועה

את מחשבת לפי חודש, ולא לפי שעות. כמובן שהיא צריכה לדעת שגם אם יש חופשים ( פסח, ראש השנה )היא משלמת לך את התשלום החודשי ולא מקזזת אותם.

רחלוש29

New member
כדאי להכין איתה חוזה מראש?ולגבי תשלום גם

אני גם חשבתי שמחשבים את התשלום לפי חודש אבל היא הבחורה שאלה אותי כמה אני רוצה לפי שעה לשמור על התינוק אותי זה גם הפתיע כי אני יודעת שמשלמים לפי חודש ויוצא שאם זה זה 25 *9 שעות ביום כפול 20 שעות חודשיות יוצא לה 4500 נראה לי הרבה מאוד והאם כדאי להכין חוזה מראש שלא יהיה בעיות בחגים ואם אצטרך ימי מחלה או ימי חופשה לצורך בדיקות עם הילדים לגבי התשלום שלא יהיו אי הבנות והכל יהיה ברור מראש לשתי הצדדים עצות בבקשה רחלוש

כדאי להכין חוזה, שמפרט טת ימיה חופשה

ואת זמן ההודעה מראש על סיום העבודה, מה דורשת המשרה (רק טיפול בתינוק או גם עבודות קלות בבית)וכו.... 4500 לחודש זה סביר מואד, בתל אביב משלמים בסביבות 5000 ש"ח לחודש למטפלת . זה אצלך או אצלה? כי אם זה אצלך , לוקחים פחות מאשר בבית התינוק.

רחלוש29

New member
זה עדיין לא סגור נראה לי -ללידי דרמה

שזה יהיה אצלי כי היא שאלה איפה אני גרה כמה פחות זה יכול להיות השכר החודשי?

לא יודעת, אני לא באה מהתחום../images/Emo8.gif

אני פשוט שומעת את חברות שלי מדברות, עניין פעוט של אולי 100 - 200 ש"ח הבדל. אבל כדאי לדבר עם מטפלות באיזור שלך.

../images/Emo45.gif בקשר לחוזה.

ועוד עצה: אל תעשי את החשבון שלה. אני בטוחה שאם יראה לה הרבה היא לא תתבייש לומר. המחירים שאת מדברת עליהם נשמעים סביר, ואם את לא בטוחה, את יכולה להתייעץ עם מטפלות שאת יכולה לפגוש בגן משחקים. לרוב המחירים הם תלויי איזור.

מטפלות בגן משחקים

לרוב באות לגינה כדי לפטפט עם המטפלות האחרות ולקשקש על מתכונים וכך הן מעבירות את הזמן עד לשעה שצריך ללכת הביתה וכן אני מכלילה- מעטות הן היוצאות דופן. מטפלת אמיתית לא תשב לקשקש אלא תשתתף עם הילד במשחק ומקסימום תשב לנוח קצת. מרוב טיולי בחוץ עם ילדי כשהיו תינוקות זה מה שראיתי והזדעזעתי- עושות טובה שמציצות על הילדים שמשחקים. צריך להמציא בי"ס למטפלות שיעמדו בקריטריונים קשים יחד עם מבחני אישיות.

אני חייבת לספר לך משהו.

הילדים שלי היו בבית עד גיל שנה וחצי, שנתיים והיה גן משחקים קבוע שהייתי הולכת איתם אליו (עם כל ילד בתורו
). ושמת לב, עם השבועות והחודשים שעברו, איך בהתחלה כל המטפלות ניסו לעשות עלי רושם, ולאט לאט, כשהם הבינו שאני לא מחפשת מטפלת אלא אני שם וזהו, הן הפסיקו עם ההצגות. ולאט לאט, ראיתי, מי מטפלת טובה (כי גם מטפלות טובות מגיעות לגן משחקים) ומי סתם מפטפטת ולא מתייחסת לילד, וכשחברות כאן שאלו את דעתי על מטפלות, באמת יכולתי להגיד להן. ואת צודקת, מעטות הן המטפלות שהייתי מפקידה ילד בידיהן. מצד שני, יש גם אמהות שלא ראויות לכך

באיזור הרצליה רעננה מטפלת מקבל 5000 ש,ח

הרבה זה יחסי. ממליצה לך למצוא משהי שלא תצטרכי לערוך איתה חוזה. בסופו של דבר החוזים האלו הם סתם .

רחלוש29

New member
לפיצפונית -את לא מציעה לעשות חוזה למה?

יש לך סיבה מסויימת שאת חושבת שזה סתם הרי החוזה מגן עליי שהיא לא יכולה להוריד לי מהשכר בגלל שעות עם לקחה את הילד שעה קודם או שעם אני צריכה לקחת את בתי לרופא שתיהיה הבנה ולגבי חופשות היית מטפלת פעם ועשית חוזה? אשמח לשמוע את דעתך

אמא שלי מטפלת כבר שנים

הכי טוב לסכם נקודות מראש וזהו. החוזים האלו לממש אותם- לא יהיה כח לאף אחד, סתם כסתח מיותר ובמדינה שלנו לכי לתבוע על הפרת חוזה עם מטפלת... במקרה הטוב, תשלמי את האגרה ואולי פיצוי של מאות בודדות- טירחה מיותרת, אבדן ימי אבודה ועצבים. מציעה לך למצוא מטפלת אמינה וטובה עם נסיון והמלצות, שאוהבת ילדים ומוכנה לתת חום ואהבה. שתדע להציב להם גבולות, שתהיה נקיה והעיקר שתהיה בנאדם ישר וטוב. אחת כזאת שתוכלי לסמוך עליה בעיניים עצומות- אם היא לא עומדת בקריטריונים האלו אז אין בכלל מה לדבר- הילדים שלנו הם הדבר הכי הכי הכי יקר לנו בעולם. בהצלחה ושנה טובה

רחלוש29

New member
מסכימה עם כל מה שאמרת פיצפונת

כל מילה נכונה במקרה פה הציעו לי להיות המטפלת אבל אני אישית מאוד קשה לי לסמוך על מישהי ולתת לה לשמור על בנותיי יש לי רק חברה אחת טובה שאצלה אהיה מוכן להשים את בנותיי בשקט ובגלל שאני מכירה אותה טוב מאוד חשוב מאוד היחס של המטפלת שתדע להיות חמה, אחראית ,נקיה ,רגישה אל הילד ובהחלט מישהי שאפשר לסמוך עליה בעיניים עצומות ולהיות ישירים איתה כל הדברים שציינת בהחלט נכונים אני מסכימה איתך ולגבי הגינה הייתי בשוק מטפלת בגינה שמשוחחת ולא משגיחה על הילד זה חוסר אחראיות בעיניי היא צריכה לשחק עם הילד בגינה לא לשוחח עם חברות

רחלוש29

New member
האם חובה להצהיר עליי כביביסיטר?

עם אני שומרת אצלי בבית או שרק אם אני שומרת אצלה בבית

למעלה