שאלת תקשור

שאלת תקשור

שבת שלום רותי, יש לי שאלה להדרכה שלי. אני רוצה לקבל מסר מההדרכה לגבי יחסיי עם הוריי בעלי. תודה אורלי קרמר

רותי 11

New member
אור הקשת יקרה

אתחיל ואומר שישר לקוחים אותי לתקופת חיים אחרת שלך איתם. אני מקבלת שאת היית בת אצולה והיית הבת שלהם (נשמע מוזר?) היית הבת הסוררת שלהם, את רצית להתחתן (עם בעלך) והם לא איפשרו את זה, הוא לא היה הבחור שהם רצו לשדך לך, את עשית להם המון צרות שם, בקיצור צמח להם שיער לבן מהר מאוד בגללך
את היית מאוד עקשנית ועמדת על שלך, אבל לצערך את לא זכית בכל הקופה והכוונה היא שהם חיתנו אותך בסופו של דבר עם מי הם רצו ולא עם מי שאת רצית, את היית מאוד שבורה, הפעם זה בא קצת בהפוכה את נישאת לבן שלהם, אותו אחד שהם דחו כחתן הם קיבלו אותו הפעם כבן ואתם נישאתם למרות שהם לא רצו אז, מעניין היום הם רצו בנישואים האלה?

רותי אני חייבת לומר לך שזה מדהים!

אני אכן מרגישה הבת הסוררת שלהם למרות כי אני לא ביתם. והם מנסים לכפות עליי דברים דרך בעלי. הם מאוד אהבו אותי וחמתי אף הייתה אומרת שהיא אוהבת אותי כבת, עד שנולדה ביתי- נכדתם. מאז לידתה התחילו הצרות ואני ממש מרגישה שהם שונאים אותי ללא סיבה, והדבר מגיע למריבות קשות עם בעלי עד חשש לפרידה. יש לי ברשותך שתי שאלות: 1. האם הסיבה שנישאתי לבעלי היא כתיקון לתקופה ההיא? 2. השאלה החשובה יותר, האם יש דרך לתקן יחסים אלה? מחכה לתשובתך אורלי

רותי 11

New member
בהחלט יקירה

ברור שכאן הגעתם בהיופף תפקידים מסויים כדי לתקן או ללמוד ממצב קצת שונה הדרך לתקן את זה היא להבין אותם להבין שיש דברים שהם עצמם לא מבינים וזה חזק מהם, כל שתשלחי אליהם אהבה ותביני אותם יהיה לך קל יותר מולם וגם להם הם כנראה מרגישים מהכיוון שלך בלי להבין את זה שהם כאילו מאבדים אותך, משום שכאשר נישאת שם את פשוט נעלמת להם את לא רצית קשר איתם שם, וזה היה מאוד קשה עבורם, את לא נתת להם לראות את הנכדים את פשוט החרמת אותם. זה משהו שכאילו מאיים עליהם ולכן הם מגיבים ככה. מה שעלייך לעשות כמו שציינתי מקודם פשוט לשלוח להם המון אור ואהבה ולהיות סבלנית וסובלנית כלפיהם אל תשכחי שהם היו ההורים שלך. ושיש לכם שיעור משותף שבחרתם והתנדבתם לעבור אותו שוב כדי להתקדם רוחנית.

רותי היקרה יש לי שאלה

בעקבות התקשור שרשמת לי פה ותקשור מגלגול אחר שרשמת בעבר אני שואלת את עצמי, אחרי שני גילגולים לא מוצלחים בכלל עם אדם מסויים, מדוע שארצה להגיע לעוד גלגול עימו כאשר אני יודעת מראש כי גם בגלגול זה היחסים עימו לא יהיו מוצלחים? ושאלה זו חוזרת גם לגבי היחסים שלי עם ההורי: בגלגלו הקודם אלה היו הורי בעלי והיחסים לא היו טובים, ובגלגול הנוכחי היחסים עם הורי אינם טובים (ודווקא לא מכיווני) אז מדוע בחרתי שוב בהורים כי לא יהיה לי קשר ממשי עימם (קשר של הורים וילד)? זה ממש מעסיק אותי. אשמח לקבל קצת תובנות. אורלי

רותי 11

New member
הרעיון הכללי הוא בעצם לתקן

את מה שלא הצלחתם לתקן וללמוד מזה הנשמה לומדת מכל התהליכים האלה וגם הבריאה עצמה. התכנית האישית שלנו היא לא רק עבורנו אלא בכלל לבריאה

למעלה