שאלת תקשור

שאלת תקשור

רותי שלום, אשמח לדעת על הקשר בין שני ילדי הגדולים (8 ו6 וחצי) בגלגול/ים קודמים. מעניין אותי מה ההשפעה של אופי הקשרים הקודמים על הגלגול הנוכחי תודה

רותי 11

New member
שמש במרום היי חמודה

זה קצת בעייתי לבדוק לגביהם כי אין לי אפשרות לבדוק את זה בגלל מי שהם, ראשית הם ילדים קטנים, שנית הילד הקטן אין לו כבר קארמה ולכן לא מראים לי מה בעצם היה הקשר ביניהם. תבדקי מה הקשר שלהם עושה לך, כי הם בעצם משקפים אותך תשימי לב מה יש לך ללמוד מהם.

הי רותי,

למה הכוונה בזה שכבר אין לקטנה קרמה. היתה ואיננה? אני צריכה להבהל? קודם כל תודה על הקדשת הזמן וההתייחסות. אבל.. לא כל כך הבנתי הקשר ביניהם בעיקר מרגש אותי כי הוא מאוד חזק ומיוחד ובגלל זה עניין אותי המקור שלו. גם החלק שבו כתבת שהם משקפים אותי לא ברור לי. הקשר ביניהם משקף? אני מרגישה הזדהות עם הבכור שמאוד דומה לי באופי. הקטנה בעיקר מפליאה אותי בכוחות שלה, בחוזק והיא מאוד שונה ממני, כך שאני לא מרגישה שהיא משקפת אותי בקיצור נשארתי מבולבלת ואני לא כל כך מבינה איך להתקדם עם התשובה שלך הלאה. אודה להבהרות

רותי 11

New member
שמש במרום תרגעי מתוקה

לה אין קרמה כי היא ילדת קריסטל והיא סיימה את מה שהיא באה לעשות כאן עוד לפני שהיא ירדה לחוויה בגוף הזה. הקשר ביניהם הוא מדהים כי הם ילדים עם אנרגיות מדהימות והם פשוט רוטטים על אותו תדר לכן יש ביניהם קשר מקסים כמובן שבטח היה ביניהם קשר נשמתי מיוחד שמוסיף לעניין. תביני הילדים שלנו הם המורים הגדולים ביותר שלנו וכל ילד בוחר לחזק או ללמד חלק אחר אצלנו, הילד הבכור כמו שציינת שהוא די דומה לך באופי שלו ולעומת זאת הילדה באה לתת לך חוזק ולהראות לך את החוזק הפנימי שלך.

תודה. זה מעניין

הם באמת ילדים נפלאים. זה גרם לי לחפש ולקרוא על ילדי הקריסטל. אני עוקבת אחר השרשורים ולומדת לא מעט.

למעלה