שאלת תקשור

שאלת תקשור

שלום רותי, חוזרים אצלי המון המון חלומות שאני נמצאת בבתים מפוארים וענקיים, בדרך כלל בתים עתיקים, אך לא בהכרח. בחלומות אלה בתים שלי ומוררים בי רגשות עזים. ביום יום שלי איני חומרנית ולא עסוקה בבתים. יש לי תחושה שזה איזשהו זיכרון מגלגולים קודמים ולא רק פיוש סימבולי של חלום והייתי מעוניינת לקבל מסר לגבי זה. דבר נוסף, באחרונה אני רואה דברים בזווית העין לפעמים, אך בדרך כלל הם נעים במהירות מאוד גבוהה ואני לא מצליחה לקלוט מה ראיתי. תודה לך

רותי 11

New member
מריה מגדלנה1 יקרה ../images/Emo140.gif

אני אתחיל ואומר שמה שקורה לך בחלומות אכן זה זכרון נשמתי אבל.. זה לא סתם מגיע עכשיו, את נמצאת בפרשת דרכים לגבי התפתחות אישית שלך? כי מרגיש לי שזה קשור לזה ומראים לך שאין לך ממה לחשוש שאת כבר מכירה חיים מלאי חומריות שיכולים להיות מספקים, יכול להיות שאת "בורחת" מהחומר כאילו זה משהו שלא טוב לחשוב עליו או לשאוף אליו? תבדקי את זה לא סתם מראים לך את זה. לגבי מה שאת רואה זה מאוד הגיוני זה קורה להרבה, מה שאת רואה אלא הם פשוט אנרגיות שנמצאות בסביה, אם זה ישויות או פשוט אנשים במימדים מקבילים.

תודה, רותי יקרה../images/Emo13.gif

אני עובדת כשנה כעצמאית בנוסף לעבודתי כשכירה. כשכירה השכר והתנאים זעומים במקצוע שלי, כעצמאית - מכובדים. עד עכשיו העבודה העצמאית היתה על אש קטנה ותמיד פחדתי להיות גדולה יותר בזה. אני מפחדת ליפול ולאבד הכל. הפחד הוא מפני אובדן כלכלי וכספי, אובדן יוקרה, בושה, אכזבה. נדמה לי שהנשמה שלי היה לה הכל והכל התרסק... עכשיו אני בחופשת לידה והחלטתי לפתח את החלק העצמאי בהזדמנות שאני בבית. אבל החלטות לחוד ומעשים לחוד, אולי אני מפחדת לנסוק כלכלית בגלל איזשהו אובדן בעבר. הבנתי שאת עושה תקשורים בפורום רק ביום ראשון, אבל האם זה מה שאת ראית כשתקשרת לי?

רותי 11

New member
מריה מגדלנה

אני אתחיל בברכות על הולדת הילד/ילדה - תהני ותרווי נחת ממנו/ה ושנית שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה, האמת שלא ממש נכנסתי לבדוק את זה, אבל מה שאני מקבלת עכשיו לגבי זה, שנכון שהיה לך הכל וגם הכל הלך לך בבת אחת אבל זה קרה לא בגלל שאת אישית איבדת את זה, זה היה בעלך היו שם גירושים מכוערים והוא השאיר אותך חסרת כל רגע אחד היית בפסגת העולם ורגע לאחר מכן היית בתחתית. אבל זה לא קרה בגלל משגה שלך, שנית היו לך גם חיים מלאי תענוגות מעבר לאותה תקופה, ואין קשר אם היה לך או לא את צריכה לדעת לעשות את הדברים האלה בכוחות עצמך בלי להסתמך על בעל או על אף אחד ויש לך את היכולת לעשות את זה

למעלה