שאלת תקשור

yuki09

New member
שאלת תקשור

שלום רותי
אני מכננת לנסוע לבקר קבר של אמא בחו"ל ,פעם ראשונה אחרי שהיא נפטרה.אני נוסעת עם בת הבכורה ואת הבת הקטנה נשארת עם בעלי אני קצת דואגל בגלל זה שהיא לא תהיה איתי.אני חייבת לנסוע כי הגעתי לשלב שצריך לסגור מעגל אחרת אני אתמוטט:לא הייתי בלוויה לא נפרדתי לא בכיתי כמו שצריך וכמה שצריך.השאלה שלי האם אני יכולה לנסוע בראש שקט כשקטנה נשארת בבית? ושאלה נוספת: כל מה שקרה במשפחה עם מותה של אמא ולידה של נויה ובכלל כל מה שהרגשתי וחוויתי:כל השרשרת של אירועים מה הסבר לכל זה? יש איזשהו מסר בשבילי שאני אבין משהו?אני מרגישה שאני צריכה משהו להבין אך לא הגעתי לזה.זה מאוד מאוד חשוב לי כי היו דברים מיסטיים שהרגשתי תודה יוליה

רותי 11

New member
yuki09 יקרה ../images/Emo140.gif

תראי בעקרון כדי לסגור מעגל מול אמא שלך את לא צריכה לנסוע לקבר שלה, אבל כמו שאני חשה זה שמבחינתך ככה זה צריך להיות ולכן בגלל האמונה הזאת זה מה שיעזור לך אכן לסגור את אותו מעגל. שאלת על הבת הקטנה שלך בת כמה היא ? ולכמה זמן את נוסעת? ואת צריכה לתת לי פרטים על החוויות שעברת כי אני לא יכולה לנחש למה את מתכוונת. תרשמי ואני אענה לך בהרחבה.

yuki09

New member
|פרטים נוספים........./images/Emo219.gif

בת הקטנה שלי היא בת 2.5 ואני נוסעת ל10 ימים בלבד.בימים אלו הגעתי למסקנה שאני אסע בכל אופן רק עם הגדולה. החרדה שלי נובעת מכל המידע שקיימת עכשיו בתקשורת ואם חס וחלילה קורה משהו ואני יכולתי לקחת אותה ולא עשיתי את זה.אבל אני מנסה לחשוב חיובית,יש דברים שאין לי שליטה אליהם אז לכן לא צריך לחיות בפחד אלה פשוט לחיות(כנראה שעניתי לעצמי לבד) לגבי הדברים שקרו: היו הרבה סימנים וצירופי מקרים על כל זה אי-אפשר לכתוב במכתב קצר אבל כמה מהם:כשנסעתי לבקר את הוריי לפתע נודע לי שאמא עוברת ניתוח והיא לא רצתה לדחות את בואי.יום לפני הניתוח היא קראה לי מכתב של חברה שלה(היא כתבה אותו לאמא) שנפטרה מאותה מחלה שאמא אח"כ נפטרה ממנה וזה היה מכתב פרידה כואב מאוד.כאילו שאמא ידע שהיא הולכת למות.כשהיה ניתוח הרגשתי כ"כ רע,כאב לי באיזור מקלעת השמש,בצהריים שטפתי כלים וחשבתי אליה התפללתי שהכל יעבור בשלום אבל המחשבה היתה שהכל לא טוב -פתאום הרגשתי שמשהו נמצא מאחוריי לא יכולתי להסתובב ולא רציתי אבל זה היה כמו משהו עם כנפים ענקיות ואפורות. ידעתי שזה אפור! לא יודעת איך, אבל ידעתי!!! ו"הזה" עשה לי תחושה של רוגע אבל ללא מתן ביטחון.זאת אומרת נרגעתי אבל לא קיבלתי תחושה שהכל הסתדר.אח"כ כל הזמן חשבתי מזה היה? כעבור כמה חודשים נכנסתי להריון:עדיין לא מבינה איך למרות אמצעי מניעה....אח"כ אמא שלי ידעה בלי שאמרתי לה שתהיה לי בת.התקופה היתה מלאה בכל מיני חלומות עם משמעות,זה לא קרה לי קודם.כשמצבה התחיל לפתע להתדרדר אחרי תקופה של הטבה,היא כ"כ סבלה שלא יכולתי אפילו לדבר איתה בטלפון .הרגשתי צורך לעשות משהו מיוחד ולבקש משהו.מאוד רציתי ללדת למרות שהיתי רק 38 שבועות וידעתי(!) שאני אלך ללדת והיא תמות.היא פשוט מחכה שאלד בשלום.יצאתי מהבית בערב ,הלכתי לטייל והתפללתי :שהסבל שלה יגמר אם זה תלוי בי.ביקשתי שישחררו אותה מהסבל הזה ואם אני צריכה ללדת בשביל זה אז שאלד.התחושה היתה תוך כדי שאני מכוסה בבד ואין לידי אנשים רק אני והשמיים.היתה תחושה של איחוד וחיבור עם משהו קדוש שאני ו"זה" אותו דבר. יום למחורת בערב ירידת מים וילדתי בלילה.בבוקר התקשרתי לאמא,הצלחתי דבר איתה ויום למחורת היא נפטרה.ואני כל הזמן הולכת עם התחושה שאני רוצה להבין את כל זה יותר.לקבל הסברים ויכול להיות שבכל זה יש איזשהו מסר לי.??אולי אני צריכה להתעורר?

רותי 11

New member
היי חמודה ../images/Emo24.gif

הדבר הזה שאת מכנה "הזה" זה כנראה המלאך שלך המדריך שלך שנמצא לידך ואת פשוט לו הזה, תקראי לו מלאך תקראי לו מדריך בכל מקרה לגבייך שווה להתפתח בתחום הזה, תנסי לפנות אליו בצורה ישירה לקרוא לו אמנם את לא יודעת מה השם שלו אבל מספיק שתקראי לו הוא כבר יופיע תשאלי אותו שאלות שחשובות לך תעשי את זה כמובן בזמן שאת פנויה לזה מחשבתית ורגשית קחי לך את הפינה השקטה שלך ותפני אליו ותראי מה תקבלי ממנו, ציינת את הצבע האפור וזה היה מוזא לי תנסי שוב להתחבר אליו ולשים לב מה באמת הצבע שעולה לך יכול להיות שעלה לך באותו זמן אפור כי זאת התחושה שהייתה לך בפנים ושהיא לא קשורה אליו באמת.

yuki09

New member
היי רותי../images/Emo24.gif

תודה על תשובה.כל מש את כותבת זה נכון ומאוד נחשק עלידיי אבל אני בו זמנית פוחדת להכנס לתוך זה במודע בגלל הפחד שאני לא יודכת כיצד זה עובד, מזה עושה לי ואיזה ערוצים נוספים זה פותח אני פוחדת מדברים נוספים מישויות אחרות שהיכולות להופיע.בגדול אני מנסה להסביר את עצמי אני לא מכירה ולא מבינה את המנגנון ולאיודעת למה זה יכול להוביל בטוב וברע.אין לי כלים להתמודד עם דברים רעים.

רותי 11

New member
חמודה- הפחד יכול להביא

אלייך את אותן ישויות שאת אכן חוששת מהן אם תתמקדי ברצון של ליצור קשר רק עם ההדרכה הישירה שלך שמגיעה מהאור ולא לאפשר לשום ישות או אנרגיה שלא קשורה להדרכה הישירה שלך לא יגיעו אלייך כאלה מפחידים, אבל את חייבת לשחרר את הפחד כי זה מה שעלול להביא אותם

yuki09

New member
כיצד אליי לעשות זאת?

זה פחד שמלווה אותי מילדות.... אני עדיין ,שאני כבר אדם מבוגר, לא מסוגלת להישאר בלילה לבד ללא אור דלוק. כשבעלי במילואים ואני עם ילדים אני ישנה עם האור.יש משהו קונקרטי שאליי לעשות? אולי אני אמורה לפנות למישהו מקצועי שיכול לעזור? יש מצבים שאני בכל זאת מנסה ליצור קשר עם ההדרכה שלי ,תוך כדי שאני מדמיינת שאני מוקפת באור לבן או שמשהו טוב עוקף אותי אבל אני לא מצליחה.אני רק רואה צבעים מדי פעם. בו זמנית אני מרגישה שהגעתי לאיזשהו שלב שאני זקוקה לעלות מדרגה שאני רוצה ידע, אבל שזה יהי ידע ממקור האמתי.

למעלה