שאלת תקשור

שאלת תקשור

היי רותי, יום ראשון הגיע, ויש לי שאלה לתקשור , שבה אני מתלבטת כבר הרבה זמן: היחסים עם חמותי מאוד מורכבים. התחושה היא שאני הולכת כל הזמן על חבל דק. זה נהיה יותר מורכב , משום שביתי בת ה- 4 - לא אוהבת אותה, לא מוכנה להתקרב אליה ואפילו אומרת לה בפנים שהיא לא אוהבת אותה. האם הכרנו בגלגולים קודמים, האם שורש המרוכבות שם? או אולי רק כאן בחיים הללו? ולאור התקשור , איזה דרכים היית מציעה להתמודדות? תודה מראש, ענת

רותי 11

New member
היי חמודה ../images/Emo140.gif

את זוכרת שאמרתי שכל מי שאנחנו מכירים כאן אנחנו מכירים מתקופות חיים קודמות? ובטח ובטח שאת חמותך בפרט שיש קשר כל כך קרוב ולא משנה מה מרגישים אחד כלפי השני הקשר הוא קשר חשוב וקרוב. בתך אומרת את זה לחמותך בגללך, כי היא חשה אותך והילדים כמו שאת יודעת לא משאירים בבטן כלום הם ישר פולטים את מה שיש להם החוצה. ענתוש תסלחי לי לדעתי את סתם עושה את זה את חוששת ממנה סתם, נכון שאותו חשש נובע מתקופת חיים אחרת אבל זה לא באמת שייך להיום למרות שבטח תספרי לי סיפורים שמשהו שם לא בסדר אבל זה מגנוט שלהם בגלל אותו חשש שלך. לדעתי את עושה ממנה מפלצת יותר ממה שהיא, זה מה שאני מקבלת, ושוב זה קשור לתקופה אחרת ולא לכאן. מה שהיה באותה תקופה מדוברת זה שאתן הייתן שתי נשים דעתניות שתיכן נשים חזקות מאוד, וכל אחת עקשנית יותר מהשניה, הייתן בהתחלה בקשרים טובים ולאט לאט בגלל אותה עקשנות הגעתן למצב שלא דיברתן וכל אחת מכן התבצרה בעמדתה ולא הייתה מוכנה לרדת מהעץ שעליה היא נתלתה, אאגב מרגיש לי שזה היה ביוון. היה ביניכן קשר משפחתי אני מנסה לקלוט מה היה הקשר שלכן, וקשה לי הכי מרגיש לי אחיות משום מה או גיסות, משהו בכיוון הזה, בעצם גיסות הבעל שלך היה בעלה ואת היית אחותו. לפתור את זה רק עם כנות בלי פחדים.

תודה , זה מאוד מעניין ../images/Emo140.gif

כיום , אני זאת שבעיקר מפשרת, ומוותרת הרבה פעמים. היא אישה מאוד רגישה, ואני מפחדת לפגוע בה. וכנראה בגלל הגלגול ההוא, אני נרתעת מקופליקטים ומוכנה לעשות המון כדי לא להכנס אליהם.

למעלה