שאלת תקציב

שאלת תקציב

אחרי חלון ההעברות בינואר נשארתי עם קצת כסף. אם אני קונה שחקן במילא הוא יצטרף רק לעונה הבאה. השאלה מה קורה עם אני לא קונה אף אחד ולא משתמש בכסף? ישאר לי אותו לעונה הבאה? או שיגידו שסגרנו את העונה הרווח ויקחו לי אותו? הכוונה אם נשאר לי שני מיליון. והתקציב המיועד לעונה הבאה הוא חמש (סתם דוגמא). האם זה אומר שלעונה הבאה יהיה לי 7? אם לא, אז אסור לי להשאיר את הכסף וחייבים להשקיע אותו, אפילו בקנייה של שחקנים שאני לא חייב כרגע...

Megaslash

New member
תלוי במצב הכלכלי של המועדון

אם המועדון במינוס, אז כנראה שהוא לא יתן לך יותר מידי... הוא ישתמש בכסף כדי לנסות ולכסות את המינוס. אם המצב הכלכלי טוב, קרוב לוודאי שתוכל להנות מהכסף בעונה הבאה. בכל מקרה, לפי דעתי לא מומלץ לקנות שחקנים מבלי צורך אמיתי... עדיף לתת למועדון להשקיע את הכסף.

SiC

New member
זה גם תלוי

אם המועדון מחלק דיווידנד בסוף העונה או לא... בכלל, במועדונים גדולים בסוף כל עונה נותנים לך לבחור את תקציב ההעברות והמשכורות בתחילת הפגרה, מבין 4-5 אפשרויות (כמובן שהם תלויים אחד בשני וככל שתקציב הרכש גדול יותר תקציב השכר נמוך יותר ולהיפך...)

פאההרקר

New member
מזה לא מומלץ??

ברור שלא מומלץ... איזה טמבל ישלם על דברים שהוא לא צריך ?? זה כמו לשאול אם המועדון יקנה טמפונים בכסף הזה...

פאההרקר

New member
אם הוא מיועד להיות חמש

אז הוא יהיה חמש... ותקציב של 2 מיליון בחיים לא יהיה 5 מיליון, הבעלים שלך לא יוסיף לך כסף... חוצמזה כתוב לך תקציב מעודכן כל הזמן אז מה הבעיה?? פשוט תסתכל שם מה רשום וזה מה שיש

למעלה