שאלת תעסוקה

KFIRB

New member
שאלת תעסוקה

שלום רב לכולכם.

אני התמודדתי וחיפשתי בשבועות האחרונים עבודה. היום קיבלתי תשובה חיובית ממקום שיש לו יתרונות מסוימים בניסיון המקצועי שארכוש אך תנאי המשרה והשכר נמוכים יותר ממקום אחר שטרם התראיינתי אליו.
המקום שאליו אני אמור להיקלט קרוב יותר לביתי אך מצריך נסיעות והתניידות בתוכו, יתחיל בחצי משרה והמשרה תגדל עם התקדמות בעבודה. המקום השני שאליו טרם התראיינתי מרוחק מביתי אך ממוקם במקום אחד, המשרה מלאה ותנאי השכר טובים יותר.
יצוין כי בשני המקומות אצטרך באישור גורם אמון , שבמקום הראשון שקרוב לביתי, יש לי סיכויים יותר לקבל את האישור. לכן יש התלבטות מה עדיף- ציפור על העץ או לחפש מקום טוב ותנאים טובים (בהתאם למוצע בתחום עיסוקי).

השאלה שנשאלה:
האם נכון לי להמשיך בתהליך הקליטה ב X או להמשיך לחפש עבודה?

תוצאות פריסת ההשוואה:

אפשרות 1
- מלך החרבות מלך האוחז בידו חרב, מאחוריו עננים ומעליו שוורים בגד כחול גלימה אדומה, יש בו שלווה לצד עוצמה , כיסוד החרבות, הוא ניחן בחשיבה ככוח (כמוני, אני יכול להזדהות עם עמדה זו). בפירוש: מרצה. אני כאילו מרצה את הסביבה רוצה לקבל את העבודה. או אולי את הממונים\מראיינים, נמנע מעימותים דבר היכול לעמוד לי כרועץ, הנחמדות עלולה למנוע ממני להגשים את עצמי. הקלף צודק בפרשנות שלו שאני עלול לאגור בתוכי תסכול לא לבטא אותו ולבסוף להתפרץ ו"להקיא" אותו בזעם.
- תשע החרבות- אדם ישן עם נדודי שינה. אני יודע שלקלף הזה יש שתי משמעויות - האחת דאגה על רקע מוצדק, לא להכניס ראש בריא למיטה חולה והמשמעות השנייה דאגות ופחדים לא רציונאלים. אני מתחבר לפירוש השני של פחדים לא רציונליים כאדם חרדתי וחסר ביטחן בעולם.. אגב שתי המראיינות יודעות על כך.
- נזיר איש זקון מכוסה בכל גופו בגלימה אפורה האוחז מוט זהב ומנורת אששית צהובה. הקרקע הוא עננים לדעתי והמרחב ירוק כהה מסמל לי חושך אור באמצע חושך. בפירוש:סבלנות, אם עשיתי הדברים נכון הכל בסדר. הכל מסתדר בסוף, מצד אחד ייתכן כי מדובר בהחלטה חיובית אך מאידך הקלף מזהיר מאי הקשבה לקול הפנימי בשם הקול הפופלארי חברתית.

אפשרות 2

- ארבע המטות תמיד הקלף הזה מזכיר לי חופה.זוג מטושטש מרים פרחים-תחושת ניצחון. בפירוש: הקלף מדבר על דרך נכונה אך מוכוון מטרה ולא נהנה מהדרך. להנות מהדרך!! עלייה על הדרך הנכונה אך אזהרה מלפספס את הדרך בריצה קדימה. אש בוערת כיסוד המטות.
- חמש המטות יסוד האש, מאבק בין אנשים באמצעות מטות, מלחמה. בפירוש עזרה מהצד.אצטרך להיאבק על המקום שלי למרות שאצליח בכך אך זה מאבק לצד האזהרה מעיוורון לקשיים וזלזול בהם או בסיכויי ההצלחה.
- מלך המטות מלך בפרופיל פניו לא ברורים האוחז במוט ולבוש בגדים בצבעים חמים. בפירוש היזם.נראה שזה סיכון מיותר.

מסר / עיצה - |הדגשחמש הגביעים איש לבוש שחורים עצוב המביט מטה משמאלו 3 גביעים נפולים שעליהם הוא כיביכול נוטה בעוד שהוא מתעלם מהשניים העומדים על בסיסם. בפירוש ייאוש לא מוצדק רואה רק חצי הכוס הריקה (כנראה בחיפוש אחר העבודה "המושלמת" שכנראה לא קיימת ועליי להתקדם במקם שניתן לי מהיקום. לא להביט רק בשלילי לראות את ההצלחו ול לחשוש ולא לדאוג או לעסוק בפחדים מהעבר.

זהו במהלך הפריסה חזר לי בראש שעדיף ציפור ביד מאשר שתיים על העץ, וכמו בכל תחום תמיד יהיה יותר טוב אבל עדיף להתחיל עם משהו.

לכן אשמח מה המשמעות של החרבות באפשרות הראשונה? מה הסיפור שמספרים הקלפים?
והאם אני צודק שהאפשרות הראשונה היא המומלצת?

נננ21

New member
הי כפיר

שתי האופציות טובות, כל אחת בדרכה

בראשונה שולטת חשיבה רציונלית ומפוקחת
הצבעים של הקלפים אפרוריים, אפלים (לא סתם אתה מרגיש כך)
עם זאת היא לא רעה כלל
הבעיה אינה נמצאת במקום עצמו, אלא בתחושתך לגביו

בשניה קלפי המטות, היצירה העתידית
הצבעים מוארים, מביעים תחושת שמחה
אין שום בטחון שאכן תקבל את התפקיד, אבל הכל פתוח

תוכל לגשת לראיון בכל מקרה? גם אם תיקח את התפקיד הראשון שהוצע לך? כי אחרת זה ישאר לך בראש

לדעתי, מלך החרבות אומר שאתה מאוד מציאותי
מאוד מעשי
ונראה שכבר החלטת...

KFIRB

New member
תודה רבה

אני האמת עדיין מתלבט.

כעיקרון אני לא יכול לקפץ בשתי החתונות.

אך החלטתי בכ"ז להתראיין לעבודה השנייה ואז לקבל החלטה...

מהבנתי את אומרת ששני המקומות טובים עבורי?

KFIRB

New member
עבודה בתחום השיקום

תיאום טיפול האחד בדיור מוגן - דבר שמאלץ נסיעות בין מקבלי השירות והעבודה השנייה בהוסטל מרוחק.

נננ21

New member
אם כך - כן

הראשונה מאוד מתאימה לך
ורצוי לבדוק גם את השניה, אחרת זה לא יהיה סגור אצלך בראש

בהצלחה

למעלה