שאלת תם...

שאלת תם...

איך מנקים את השיש שמסביב לכיור המקלחת? כלומר - יש נוזל, יש מטלית / סקוץ', אבל איך אני מביאה את הנוזל לשיש? שופכת אותו? איך בדיוק? ממלאים פקק ושופכים ואז משפשפים? מוהלים במים? טובלים את המטלית בחומר היישר מהבקבוק ומשפשפים? ונגיד שכבר הבנתי איך שופכים את חומר הניקוי על השיש, האם צריך לשטוף ולנגב אותו אחר כך עם מטלית רטובה? מגבת יבשה? נותנים לזה להתייבש עם חומר הניקוי ככה? *סליחה אם השאלה נראית לכן דבילית, אתן רואות פשוט כמה התעסקתי עם נקיון בימי חלדי... |אור מתביישת והולכת לעמוד בפינה| תודה רבה למי שיכולה לעזור לי...

אם הבנתי נכון את השאלה אז

בעיקרון אני שופכת את החומר שמתאים לשיש ישירות עליו אם צריך משפשפת קלות עם סקוץ ואם לא אז עוברת עם מטלית לחה ואז עם יבשה מקווה שעזרתי

אמממ...

אבל איך מונעים שפיכה של יותר מדי חומר? ניסיתי לנקות עם נוזל כללי פנטסטיק ופשוט נשפך לי יותר מדי... בגלל זה שאלתי...

רבקהבן

New member
אני מוהלת חומר ניקוי/אקונומיקה

בכלי קטן עם מים ואז טובלת את הסקוטץ אצלי במקלחת אין אמנם שיש מסביב לכיור אבל גם אין שום כלום במקלחת לא ארון ולא שום דבר חוץ מהשמפויים שמונחים לי על קופסת הניאגרה מה שאני עושה זה לקרצף בסקוטש את כל הקרמיקה במקלחת והשירותים ואז עם הטלפון של הדוש שוטפת טוב הכל יוצא מבריק ונוצץ כמו חדש!

lee E

New member
אני שמה אקונומיקה

בבקבוק ספריי. מתיזה ומנקה עם סמרטוט יבש. אם יש צורך לשפשף אז משתמשת במברשת עם ידית ארוכה. יש לי עור די רגיש וגם עם כפפות אני משתדלת לא לבוא במגע עם שום חומר.

iditush forever

New member
גם אני משתמשת בבקבוקי ספריי

רכשתי בזמנו מס' בקבוקים ריקים בסופר פארם והעברתי את רוב חומרי הניקוי אליהם. אני משפריצה על השיש של הכיור את החומר הרצוי, עוברת עם סקוטץ' במידת הצורך, ולאחר מכן עם עם סמרטוט לח ובסוף מנגבת עם סמרטוט יבש, ותמיד עם כפפות!!

שתי אופציות טובות

או לקנות חומר שמגיע בבקבוק תרסיס (אפשר גם להעביר את הפנטסטיק לבקבוק ספריי ריק, לרוב ניתן לקנות בחנויות של הכל בדולר וחנויות לכלי בית). או לטבול את המטלית בחומר ישירות מהבקבוק (מניחים את המטלית על הפייה ומטים את הבקבוק ככה לא נשפך יותר מדי חומר. את רוב החומרים שאני מכירה צריך אח"כ לשטוף (חוץ מהרסס נגב אבל אני אוהבת לשטוף גם אותו כי לפעמים נישארים סימני מריחה) ואח"כ תייבשי. מה שאת כל צריכה להיזהר זה שלא כל חומר מותר לשים על שיש. למיטב ידיעתי עם פנטסטיק אין בעיה.

אוצה

New member
קונים בקבוק עם שפריצר (5 ש"ח)

וממלאים בפנים חומר ניקוי מהול במים. מרססים ומנגבים. פשוט וקל, לא? (ככה אני עושה עם אקונומיקה).

איפה, איפה?

פעם מצאתי בקבוק שפריצר ריק בסופרפארם, אבל עכשיו כבר אין - אני כל כך מחפשת כאלה!

אצלינו בשוק יש חנות שמוכרת כל מני

דברים מפלאסטיק כולל בקבוקי שפריצר. איפה את גרה? אם זה קרוב - אתן לך כתובת מדוייקת.

לא, זה רחוק, אבל בטח גם

אצלכם יש חנויות שמוכרות דברים מפלאסטיק - סלים, פיילות, קערות, מתקנים ליבוש כלים, צנצנות וכדומה. נסי לחפש אצלם.

YULI9

New member
בירושלים ראיתי בששת

מדי פעם יש ב"הכל בדולר". יש גם ברמי לוי.

colibri

New member
מה שאני עושה

(טוב, שוב, לא מקצועית בכלל כמובן... אבל ככה נוח לי) משתמשת בספוגית כמו של כלים, כזו כרית מצופה תלתלים של כסף, או משהו דומה מרטיבה אותה, סוחטת, ואז יוצקת עליה קצת מחומר הניקוי הוא נספג בכרית ולא בורח לכל הצדדים, וככה נוח לנקות. ומשהו מתוך שיטות הפלייליידי: אחרי שפעם אחת זה נקי - השיש, הכיורים, המראה, מה שזה - הכי קל, זה כל בוקר - שפריץ קטנטן של החומר הכחול של החלונות, ולנגב עם מגבת נייר סופג, כזו של מטבח, להחזיק גליל בשירותים/מקלחת, לזרוק את המגבת לפח, ו-ז-ה-ו. היתה תקופה, לפני כמה חודשים, שממש הקפדתי על זה כל בוקר, וזה כמו קסם. אין שום צורך בנקיונות יסודיים וקרצופים אח"כ.

רגע, אם את כבר עומדת בפינה.....

שימי לב
אם יש שם קורי עכביש ותנקי................ סתם...מה זה "לעמוד בפינה"
הרי בדיוק בשביל הדברים האלה והשאלות הללו הקימו את הפורום הזה
יללא, משחררת אותך מהפינה לצורך נקיונות במרץ

למעלה