שאלת תם

מנשה ש

New member
שאלת תם

אין לי SM, אלא DL1000, ולא מתכוון לעבור ל-SM. שאלותי: 1. האם המסלול בשפיצר פתוח לאימונים גם לאופנועים אחרים, שאין להם קשר עם SM? 2. אם התשובה חיובית, האם יש לוחות זמנים לאימונים מסוג זה? 3. האם הדבר כרוך בתשלום, ובאיזה? (הערה: ניתן להשתמש בזה לשם גיוס כספים לגיטימי לחלוטין). אני רוכב אופנוע יומיומי, שרוצה להתאמן לעצמו ולשם עצמו. תודה.

כRובי

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

1. כן. 2. לא. 3. כן - 70 ש"ח ליום שלם - לא כולל את זמן השבת.

מנשה ש

New member
ראשית, תודה! ובקשה להבהרות

1. מה הן שעות פעילות המתחם? 2. מהם הימים ומהן השעות העדיפות, בהם המסלול פנוי יותר? (לא נראה לי להיכנס בין הגלגלים של רוב רוכבי ה-SM שראיתי בשתי התחרויות האחרונות) ושוב, תודה!

Dr XR

New member
תשובות

1. המתחם פתוח יום-יום, פרט לשבתות וחגים בהם המתחם נסגר קצת לפני כניסת השבת ונפתח בצאתה. 2. בשעות היום המסלול כמעט תמיד פנוי, אם כי בימים אלה חם מאוד ואני לא בטוח שבצהרי יום חם יהיה לך נעים להתאמן... כמו כן בשעות היום עובדים על הקמת מסלול המוטוקרוס, כך שיכול להיות שהמסלול לא יהיה פתוח לרוכבים עד לסיום העבודות במסלול המוטוקרוס (הכי טוב להתקשר לשפיצר ולשאול). בכל אופן, הכי מומלץ להגיע בשעות הערב. מזג האוויר נוח יותר ובמקום יש תאורה על כל שטח האספלט. אם אתה מגיע בערב של אמצע השבוע פרט ליום ה', רוב הסיכויים שהמסלול יהיה ריק מרוכבים, או מקסימום אימון של רוכב או שניים.

Dr XR

New member
דווקא יש!

250 ש"ח למנוי חודשי. עם מנוי כזה אתה יכול לרכב חופשי כל החודש.

yules

New member
כרוב../images/Emo18.gif

לפני שאתה שולח את הבחור למסלול, יש לו סיכוי לסיים את קטע השטח בבטחה על וי סטרום? אני הייתי בודק את זה לפני.

כRובי

New member
ברור שלא- אבל לא חייבים להכנס לשטח

כדי לסיים הקפה מלאה (=לעשות את המסלול של הקטנועים)

מנשה ש

New member
תודה על כול התשובות!

וגם תודה על הדאגה (בלי ציניות), אך ה"בחור" לא כל כך בחור וזה אומר ששרדתי על שני גלגלים יותר שנים מרוב מניין השנים של חלק ממתחרי ה-SM. נכון, אני רוכב יומיום ואין לי נטיות תחרותיות. אך יש לי הרבה פאן מרכיבה, והמסלול נראה לי פאן, כמובן בקצב שלי ובאופי הרכיבה שלי. הרי יש לי DL1000 וזה אומר הרבה על איך אני תופס רכיבה לעצמי. אין ספק שאבוא להנות מן המסלול כמו שנהנתי לראות את שתי התחרויות האחרונות ולראות דברים שלא עשיתי מעולם עם שני גלגלים. תמשיכו לעשות כיף בעיניים ובאוזניים לצופים, ותשמרו על עצמכם.

yules

New member
בכלל לא הייתי ציני

קטע השטח לא מיועד לוי סטרום, ההפך, העניין היה רק מתוך כבוד - ותאום תיפיות.

מנשה ש

New member
בביטוי "בלי ציוניות" התכוונתי

לתודה שלי לדאגה שלך -- כלומר, תודה באמת על הדאגה. אני יודע מה הוי-סטרום מסוגל, ואכן, הוא מסוגל שבילים כבושים היטב לכול היותר. כול דבר אחר דורש רוכב מאד מיומן והמון מזל. מה גם שהראשון והשני שלו קצת "קשים" וקצרים יחסית, וזה עוד פגם.

למעלה