שאלת תם

sickman11

New member
שאלת תם

שלום לכם, האם באוננות אנאלית או בקיום יחסי מין אנאליים בפעמים הראשונות אמור לרדת דם? אני מתכוון דם בצואה יום ויומיים אחרי... מישהו נתקל בזה?

amet

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב לך ../images/Emo20.gifsickman

באוננות אנאלית אם זוהי הפעם הראשונה שלך, סביר שיירד לך דם ןכמובן שזה תלוי איך אוננת ועם מה אוננת. ולמה זה תלוי? כי מאחר ובפי הטבעת הוא אזור מאוד רגיש ועדיין, כאשר אנו מחליטים לחדור פנימה יש לעשות זאת בעדינות רבה, עם חומרי סיכה כמובן. על מנת לא לפצוע את אותו מקום. אני לא יודע איך אוננת או מה דחפת לעצמך שם, אך ייתכן כי פצעת את עצמך. אבל!!! אם הדם ממשיך להיות לך בצואה ביומים הקרובים, דידיד אל תזניח את זה גש לקופחת חולים ועשה בדיקת בצואה. דם בצואה כדאי ומומלץ לבדוק. לך תדע אם לא היה לך שם איזשהו פצע ועכשיו הוא נפתח, אל תזלזל. סליחה אם אי מלחיץ קצת. אך עדיף כך מאשר להיות בנירוונה. מאחל לך בהצלחה
ורק בריאות.
עדכן אותנו לגביי מצבך
המשך יום נעים

Liroy26

New member
היי סיקי

לא אמור לרדת דם בכל אחת מהפעמים בטח שלא גם כמה ימים אחרי. לדעתי משהו שעשית שם עשית לא נכון ומכאן נוצרה הבעיה, עצתי לך היא שתפנה לפרוקטולוג לצורך בדיקה ולהבא פשוט תנסה לעשות זאת בצורה שלא תפגע במקום. עיצות וטיפים נשמח לתת לך בכיף!

sickman11

New member
עוד פרטים..

אז ככה, לא מדובר בהכנסת חפצים חדים, רק אצבעות וכמובן עם חומרי סיכה... (אפילו סבון נוזלי לעיתים). גם אם האירוע של האוננות קורה כל חודש אז התופעה מופיעה - זה אומר שזה טראומה לגוף כל פעם ?

Liroy26

New member
זה אומר שאתה עושה משהו לא נכון

תיהיה קשוב לגוף שלך, אם כואב לך סימן שמשהו שאתה עושה לא נעשה נכון. כמו כן תנסה חומרי סיכה כמו ID, WET שהם על בסיס מים. דבר נוסף ששווה לך זה אולי לרכוש דילדו מפלסטיק, משהו קטן לא איזו מפלצת ולהתאמן עליו. אצבע לפעמים יכולה לפגוע בגלל הציפורן למשל.

sickman11

New member
יש משהו יותר קטן מאצבע?

וחוץ מזה החדירה לא כואבת לי - נהפוכו...
וכמובן בלי ציפורניים. תודה בכל מקרה.

Liroy26

New member
יותר קטן מאצבע?!

לא יודע אם יש קשר לגודל כמו לעיצוב. לא שאני מבין גדול בתחום אבל לדעתי ביקור קצר בחנות סקס ("סקסי שופ" למשל) תוכל להועיל לדעתי.

hatul

New member
אולי זה קשור לחומר הסיכה?

סבון כלים..?? אני מקסימום ניסיתי קרם לחות, מכל מיני סוגים כדאי באמת שתקנה ID, או משהו בכיוון נראה גם שויברטור או משהו רך יוכל להיות טוב יותר מאצבע ומה בדבר מישהו להיות איתו?

ELP

New member
ויברטור זה נהדר

אפשר גם להפעיל את הרטט וזה ממש ממש נעים

למעלה