שאלת תם

kryp

New member
אני מתנדב לשלם לך כרטיס טיסה לבאזל.

להחזיר שטחים אפשר רק למי שהם באמת שייכים לו, ולמי שטען לבעלות עליהם. הערבים בישראל מעולם לא טענו לבעלות על הארץ, מעולם לא הרגישו כעם. עכשיו הם טוענים לבעלות על הארץ, הם טוענים שהם עם. אני אומר - אין בעיה. אנחנו טענו את זה קודם, עשינו צעדים והקמנו מדינה. זה שלנו. אגב, להערכתי רוב חברי הפורום פה חיים בסרט שפתרון מבוסס על הקמת מדינה פלסטינית בגבולות 67 הוא מציאותי. אם תלמד אתה את החומר לעומק תבין כמה זה מגוחך. בהצלחה.

צול1

New member
מישהו אמר לך שאני רוצה לעבור לחו'ל?

למה בכל פעם שאתם שומעים מישהו שקצת שמאלני לטעמכם אתם ישר קוראים לו אנטי ציוני ומשלחים אותו מכאן? תלמד אתה את העובדות לעומק, אין דרך אחרת מלבד שתי מדינות לשני עמים כאן בארץ.

StrengthHonor

New member
כבר טחנו את העובדות אלף פעם

והמסקנה היא ברורה : 1. מחמוד עבאס הוא טרוריסט ולא מאוזן 2.החמאס מהווה את הימין והשמאל של הקונצנזוס הפלסטיני 3.לעולם לא אכפת מישראל או מהפלסטינים 4.מדינה ברצועת עזה ויו"ש תקרוס כלכלית בתוך ימים , הכיבוש מחזיק אותם מעל הרף עם החשמל ההומניטרי החינמי וכל התרומות מהעולם ומהאו"ם. התוצאה של זה תהייה מלחמה נגד ישראל 5. אי אפשר לפנות 300 אלף איש ולשבור להם את העצמות ולפצח להם את הגולגלות כמו שהיצרים שלכם מכתיבים לכם ממה שהדגמתם לנו מספר קטן , אי אפשר להשאיר את ערבי ישראל בפנים שהם מקבלים מדינה טהורה אתנית ואנחנו מקבלים אחמדים שנאמנים בכלל לאותה מדינה ועושים פיגועים (נעשה גם איתם הסכם שלום תמורת שטחים?) אבל בעוד שאנו יכולים לפשוט לסדר נושאים בירוקרטיים עם המדינה הפלסטינית לגביהם , של מעין אזרחי חוץ מכל צד , זה ברור שהחמאס ינצל זאת כדי לעשות פיגועים באותה אוכלוסייה ולהבריח אותה ללא פיצויים ולשחוט את מי שישאר , ממש לטעמכם ועוד ועוד ועוד מלא דברים שאין טעם לכתוב כי הם נכתבו מא ה אלף פעם ואתם תבטלו אותם בעוד הצהרה אטומה לכל דעת כמו שאתם רגילים , הרי לא פלא שאתם תומכים בכל הדברים השנואים בחברה וקוראים לעצמכם סוציאל יסטים. בקיצור תמשיכו לשטוף את המוח לילדים בני 8 ה"חניכים שלכם" עד שהעבודה תבלע את מה שישאר מכם. שמאלאנים תמיד השתמשו בהצהרות נגד עובדות "אתה סרבן שלום?" , "אתה והחמאס רוצים שלא יהיה שלום כדי לשרוד פוליטית" זכור לי הנאום של רבין על ההבטחות של הליכוד וה"פאניקות שלו" שכמובן אם היה רואה אותן מתקיימות בסוף (אל תגיד לי שאין קסאמים ופיגועים) היה מושך הכל בחזרה ואולי מצתרף אל הליכוד בעצמו. פרס לדוגמה נמצא בקדימה

StrengthHonor

New member
אגב לזכותכם יאמר

שביילין קרא להתנגד לאנפוליס מהסיבות הברורות שבסופו של דבר זה שוחק את העמדה הישראלית ומחזק את עמדת מחמוד עבאס והחמאס.

צול1

New member
אתה בן אדם מגעיל

א' מחמוד עבאס הוא לא טרוריסט, הוא איש שלום ורודף שלום וצדק, לא טלית שכולה תכלת, אך גם למקימי המדינה היהודית היה עבר של פשע וטרור, למה הם לא נשפטו? ב' החמאס מהווה את הימין הפלשתיני, והוא מתחזק אך ורק בגלל שילטון הכיבוש של מדינת ישראל ג' מה הקשר שלעולם לא אכפת? לי אכפת, ולפלשתינים אכפת, אנחנו צריכים להוציא את עצמנו מהבוץ, לא מדינה אחרת. ד' מדינה פלשתינית תקום בשטחיה אך ורק כשהפתח יהיה בשילטון, וישראל תצטרך לשלם פיצויים של מיליונים על כל העוול שנעשה ה' אני אודה לך מאד אם לא תקרא לחברים שלי "אחמדים" כמו שלא היית רוצה שיקראו לך "יהודון" בגולה

kryp

New member
דרוש מקור מהימן.

אני דורש לדעת מה קראת שגרם לך לפלוט את זה : " ב' החמאס מהווה את הימין הפלשתיני, והוא מתחזק אך ורק בגלל שילטון הכיבוש של מדינת ישראל"

StrengthHonor

New member
עבאס רודף שלום...

כן כן בטח , אתם שקועים כ"כ עמוק עם הראש בתוך ה....חול שאתם חיים בעולם הפנטזיות הפנאטי שלכם שאתם חושבים שיש לכם מנדט להמשיך לשקר לישראל ולנצל לרעה כל סמכות בכל תפקיד שניתנת לכם. וכל פעם , החל ממחנה שלום לפני פרעות תרפ"ט והעמדה הדומה שנקט המינסטרים באותו זמן דרך אוסלו , אתם ממשיכים במונפול השקרים שלכם כי אתם פשוט לא מתוכנתים לקלוט את כל המשתנים במצב. אה ובקשר לעובדה שהעולם לכאורה בצד של הפלשתינים זה לא בדיוק כי הם אוהבים אותם , אוגנדה תראה כמו לוקסנבורג לעומתם אם הם יפסיקו לתקוף את ישראל וישעממו את העולם. אף אחד לא באמת בצדם של הפלסטינים , יש רוב במאפיה של העו"ם למדינות איסלאם ועולם שלישי שהם מתייצבים נגד ישראל שמזוהה עם הקולוניאליזם(גם ת"א!) ובאמת שפעם אחר פעם הם מצהירים שהמקסימום שהם יתנו , פרט אולי ל10 % מהם ששאו משא ומתן ביחס של 1:9 זה הודנא , הטענה שהחמאס והימין הישראלי יצא מהרלווניטות שלו כיום אחרי הסכם שלום לכאורה היא טענה שקרית בכל מאת האחוזים , הפלסטינים יראו שאפילו שהכיבוש נגמר לכאורה הם חיים בחרא גדול מתמיד ואת מי הם יאשימו? תראו איזה ועידות וימים בשנה האו"O קבע , סליחה אבל 242 והרזולוציה מ75 על הגזענות בעיני הן אותו דבר , היציאה מהנורמה וחיפוש הפתחים באמנות השונות בשביל לגרום לישראל לסגת תמורת כלום לעומת מה שקורה בפשוט כל שאר העולם ללא מדינה אחת או שטח מסוכסך אחד ויש עשרות כאל. כמובן שיש אינטרסים שונים ש"תהליך השלום" האו הערוץ לביטוי שלהם , כמו גם תפיסות שגויות לגבי הטרמינולוגיה או ההיסטוריה של העסק , אותו תהליך רוקן מהשלום ורוקן מההסכם . הנוסחה הבלתי הגיונית שבאה לדחוק את ישראל לפינה על מה שהערבים עשו לאחיהם עשרות שנים קודם לכן עד אותו רגע ללא הפרעה , אינה מתקבלת על הדעת אלא רק על ידי האגואיסטים שהם האידיוטים השימושיים של האיסלאם הקיצוני והלאומנים הפלסטינאים הקיצוניים , שמשום מה מירדן הדרישה היחידה שהייתה להם נענתה (לא) יפה ע"י המלך והכל נגמר. בשלום. לכן בעצם הצהרת "הציונות = גזענות" של האו"ם שלהזכירכם נוצרה כקלף מיקוח חינם למצרים כי היינו צריכים ללכת לועידת מדריד ולעשות וויתורים רק עבור זה ולא עבור הנושא האובייקטיבי הנתון , למה האו"ם לא יצר הצהרות ריקות(תקראו את ההצהרה הזאת בויקיפדיה ) בשבילנו? האם חרם הנפט היה קשור לזה? ואם אתם לא מאמינים כל כך האו"ם הודה בכך מספר פעמים בעצמו! חבל שכל אמיצי השלום שלא מסרבים אף פעם לא שמים שום דבר על הקופה לפני כל נסיגה אחרת כבר לה הייתם פה. אבל מנהיגי שמאל מתחילים לאט לאט לנטו ש את העמדות שלהם לטובת מרכז הכבידה הפוליטי שכעת נמצא אצל מר ליברמן, שגם הוא אגב בעד שלום , יותר מכם. (והוא לא פאשיסט כמו שאתם עדיין לא סטאליניסטים בולשביקים) אז בבקשה , תשקלו את העמדה שלכם מחדש , ותחליטו באיזה צד אתם , כי כבר ברור מעבר לכל ספק שעמדתכם מזיקה לישראל ולישראלים. ואתם מוחזקים בחיים מכספים אירופיים של השמאל הקיצוני שמה. בקיצור דיי להיות נשים מוכות , תלמדו קאראטה. וששהזכרים יהפכו לגברים. אין שום בסיס לא למפת הדרכים , לא לז'נבה , לעשות את מה שהפרופוגנדה הערבית מאשימה אותנו בו והעולם מאמין ואנו נאלצים לשלם בחיי חיילים אזרחים ושטחים צודק יותר מזה. אני כבר מתקשה לתפוס את המרחקים העצומים בין הכשלים הלוגיים שעדר אנשי 242 הולכים אליהם בשביל להתנצח , לשרוד פוליטית ולקבל פרסים עבור מסירת עמם ופיתול האזור עוד יותר. הרי אתם בעד השלום לא? הרי אתם טוענים שאתם פרוגרסיבים גמישים ודינאמיים , לא? כנראה שזה רק ציפוי סוכר , תוכיחו אותי שאני טועה , בלי הצהרות ריקות שוב בבקשה. זה לא שאנחנו הצד החזק שמחזיק בהכל כעת , ולכן האמצע כלול בויתור גדול יותר שלנו , הרי הערבים והפלסטינים אוחזים בדברים בצרה כ"כ חזקה עד שאנו אפילו לא רוצים לעלות אותם על הפרק. וכמו שאמרתי בפוסט קודם , אם רק רצו לתת לישראל תנאי הוגן לשלום שאפילו לא יפגע בפלסתינים או בשאיפות הלאומיות שמפת הדרכים מאפשרת להם זה היה קורה בשנייה , אבל פשוט אין , אז רק כמה פאנאטיקים (ביטוי במבטא רוסי כבד להמחשת המסר , לא בהכרח אתם , אנשים קיצוניים יותר) שמים על קצה העת של עראפאת ועבאס יורשו יותר מדי משקל , הרבה יותר מהחיים של הישראלים ועתידה של ישראל. בקיצור אין לי כוח לשלם עבור כמה ילדים שחושבים שרק בגלל שמישהו קיצוני יותר , צריך לתת לו יותר. אבל אם יהיו כאלה בצד השני בטח ובטח שאני אנצלם.

StrengthHonor

New member
ולמי שאין כוח לקרוא:

למרות זעקותיהם של השמאל הקיצוני דוגמת תמיר ופינס (וכמובן הערבים חד"ש בל"ד) ישנם אנשים גמישים יותר שמבינים לאט , אבל מבינים שX לא יעבוד , מעריכים את עמדתם מחדש ושומרים את הפופולאריות שהייתה להם ואת המנדט הישראלי מרצ צריכה לעשות אותו דבר אם היא לא רוצה שהמנדט היחידי שיהיה לה זה מנדט אירופאי מונע מאינטרסים אנטי ישראליים , וכמה מהחניכים של הנוער שלהם שאטמו אוזניהם לאימוץ כל רעיון פוליטי אחר החל מגיל 8-12

kryp

New member
הוא הביע את אכזבתו שהמדינה לא הוקמה בבזאל.

ולי יש את הזכות להתייחס לזה איך שבא לי. במקרה הזה, בציניות. לא קראתי לו אנטי ציוני, אני לא מכיר אותו בכלל. גם אתה צריך ללמוד את העובדות לעומק, ובטח לא לשלוח אחרים ללמוד. אני מסכים לחלוטין שהפתרון היחיד הוא שתי מדינות לשני עמים. אין שום פתרון שיביא שקט אמיתי (מלבד מלחמה, אבל את זה שני הצדדים, או לפחות השפויים בצד שלהם, לא רוצים).

למעלה