שאלת תם..

ליMור

New member
שאלת תם..

אז הייתי השבוע אצל עורכת דין פגישה ייעוץ נאמבר 1.. פרסה לפני את כל האפשריות, הציעה לי מה יותר ומה פחות דלתה פרטים, איכשהו נכנסה לעניינים עד כאן הכל לכאורה נראה תקין על גבול הסביר אממה.. הגעתי הביתה הרדמנו הבנות יזמתי שיחה הסברתי אמרתי נאמתי שיתפתי והוא שאל.. את יכולה בבקשה להגביר <לא, הוא לא התכון לקול שלי, אלא לשלט של הטלויזיה...> אין שיתוף פעולה לגמרי ! מה עושים מה האפשריות..? האם נתקלתם בזה בעת תהליך הגירושים שאצלכם ?

felka

New member
כי מה? הוא לא רוצה להתגרש?

תפרטי קצת אחרת קשה לענות מה עושים

בשביל להתגרש צריך שניים

נשמע שהוא לא רוצה להתגרש, זו בעיה, כי את צריכה את שיתוף הפעולה שלו אבל תמשיכי , תדברי על זה , מה לגבי עזיבת הבית? זה יכול להיות צעד שיבהיר מפורשות, אולי יתחיל להפנים.

rev33

New member
אל תאמרי נואש

גם מבחינה אישית וגם מבחינה משפטית עדיף להתגרש בהסכם ועם כמה שפחות מלחמות ובתי משפט בייחוד אם יש ילדים(מעבר להיותי גרושה אני גם עורכת דין ומכירה את התחום מקרוב לצערי). הייתי במצב שלך בהתחלה הוא לא אמר כלום רק התעלם אח"כ הוא הגענו לשלב של "לא מתגרש תתבעי אותי" ובסוף לא הייתה לו ברירה... הוא הבין שאן לנו מה לעשות ביחד והצלחתי להבהיר לו שהנזק שיגרם לילדים אם נישאר ביחד יהיה גדול מזה שיגרם להם אם ניפרד. אני לדוגמה התעלמתי ממנו לתקופה מסויימת.. כאילו גרתי בבית רק עם הילדים נתתי לו הרגשה לא רצויה לאחר שבועיים זה הגיע ממנו הוא העלה את הנושא. מעבר לכך לדעתי את חייבת להראות לו שאת רצינית יכול מאד להיות שהוא לא לוקח אותך ברציניות בכל אופן חזקי ואמצי ובהצלחה

zoom297

New member
סליחה שנדחפתי :( אפשר להתייעץ איתך עו"ד רוי??

אני בהליכי גירושים כבר כמעט לפני הסוף,הייתי נשואה שנה +כלב,אין רכוש ומה שהיה מהמשפחה שלי בלבד הוא כבר לקח. יש לנו דיון 1 ב-15.10 העו"ד שלי לא נעים להגיד אבל לא אינטלגנטית במיוחד לקחתי אותה כי היא זולה,היא לא הוציאה כלום ולא חצי דבר,להיפך עם אותו הסכם שהוא בא מהעו"ד שלו חתמנו בסוף למרות כל הטראראראם . יש חובות בלבד בכל הסיפור ,עכשיו בהתחלה הגעתי במצב ש"יקח מה בא לו רק יעוף לי מהחיים".... היום אני נמצאת במצב שהבחור לא רק הוא זה שעזב את הבית ורצה להיפרד גם לקח כל חלקה קטנה שהייתה כולל סירוב השתתפות בחובות והלוואות שהיו לחתונה ואני חתמתי עליהם כי הוא היה לקוח מוגבל..הגעתי למצב שאני נסערת בטירוף עצבנית רוב הזמן הוא ממש הרס לי את החיים בלא מובן המילה. והרי ההתייעצות: אני שוקלת האם בכל זאת לקחת עו"ד חדש ולנסות לשנות את כל ההסכם המעפן הזה שיוצא בו שאני משלמת 60% מהחובות והוא 40% כי הייתי אשה תמימה ולקחתי את כל החובות על שמי שהוא לא יסתבך ,או ללכת ולסיים עיניין כבר כי כל הנושא מוציא אותי משווי משקל. מדובר בסכומים של 90 אלף ש"ח שאין לי.כלומר אני יצטרך לשלם עם ההסכם שהיא עשתה 60 והוא 30 ,משום מה היא לא עשתה כלום לא בהתחלה ולא בסוף לא ייעצה לי כלום לא פרשה בפניי שום אפשרות לצאת מהמצב בצורה נורמלית העיקר לסגור את התיק וזה לא מוצא חן בעיניי. זהו כתבתי מגילה אשמח לתשובה.

רק שיר

New member
מוכר

אחרי כמה ימים שהחלטתי לגמור את הנישואין- הוא החליט להשתמש בנשק ההתעלמות אני ידועה בתור חסרת סבלנות, שמעתי בקולה של עו"ד שלי והתעלמתי. התפוצצתי, אך התעלמתי, עד שהתחיל ביננו שת"פ. אז סבלנות והוא יבין שאין לו ברירה. אל תציבי לך דד- ליין ולו"ז, כמו שכתבה לפניי, לגירושין צריך שניים, ממש כמו בנישואין.

JeRRiCola

New member
הצעות לתמה

אז ראשית, כמו שבטח כבר שמעת כאן התעלמות, התכנסות זלזול ואפילו הכחשה זוהי בהחלט תגובה מקובלת ממישהו שמרגיש נפגע או שעשוי להיות נפגע כתוצאה מתהליך שכזה... בעיקר שהידיעה על כך נוחתת אצלו בפעם הראשונה. ויש לכך גם היבטים שקשורים במערכת היחסים הכללית שלכם. אינני יודע מה הביא אותך למסקנה של רצון להתגרש וסיבותייך עימך, אבל אם את שואלת אותי, ניסיון שיקום כנה של הנישואים ע"י טיפול אישי/זוגי/משפחתי במידה שיש נכונות לכך. עשויה להוות אלטרנטיבה שהייתי ממליץ לך לשקול כך שגם במידה שבסופו של תהליך תכשל, יכולה לא רק לזרז את שיתוף הפעולה של בעלך בדרך לגט אלא אף לשפר את מערכת היחסים הכה חשובה ביינכם כהורים לאחר הגט. שתהיה לך דרך צלחה במה שתחליטי.

aviavram

New member
זה כלום לעומת מה שראינו

אבל אם החלטת וזה סופי אז לא נשאר אלה רק ללכת על זה עם או בלי שיתוף אבל יש דרכים יותר חכמות וזולות בהרבה

שחR

New member
פרעה לא רצתה לתגרש

הפכתי את היחס אליה בבית לגיהינום, עד שהיא רצתה יותר ממני. ואז הכל היה קל להשיג את ההסכם.

אחלה גבר.

אולי גם אגרוף בפנים היה עוזר. והכי מגעיל שזה נשמע כאילו אתה מתגאה.

מחמאה לא?

וואו לא רוצים להתגרש ממך... סתם ככה עלה לי לראש.. אלא אם כן זה מסיבות כלכליות ואז זה כבר משהו אחר.

תתעלמי *

אל תתעקשי לדבר איתו ואל תנסי ליזום יותר מידי כשהוא יראה שלא אכפת לך ממנו, הוא כבר יבוא אלייך * התעלמות היא נשק כבד מאוד.. ברוב המקרים הנשק הזה עושה עבודה נאמנה - מנסיון :)

aviavram

New member
אין הצעה לא אחיתופל יותר מזו

בפרט כשמדובר ברכוש ושיקולים כלכליים ולא במריבה בין חברים בני 16

טעיתי שלא הייעצתי איתך

לפני שכתבתי את התגובה... חכם הפורום

aviavram

New member
לא מעולם לא התימרתי להתחרות בך -אבל הנזק יכו

יכול להיות כבד ושוב תודה

aviavram

New member
אכן לזה אני בהחלט מסכים -אבל מותר ללמוד ויתכן

מי שלא עושה לא טועה וכשזה כרוך בצד ג ובמשמעויות טוב להזהר מעט צום קל גם לך כי נראה לי ששנינו לא נקפיד על כך גם השנה

ליMור

New member
קראתי את כל תגובותים... תודה

הוא אכן לא רוצה להתגרש נכון לעכשיו אפילו במחיר שהבית נראה כמו הגיהנום,,,<סליחה מכן מאיה ורואי... הבנות שלי> פניתי למקום ראשון שאליו פניתי ובעזרתה אגיש אחרי החג תביעת מזונות ראשונה אולי היא תכניס אותו להבנה והפנמה שאין מנוס.. אין לי עם מי לדבר כי לא משנה כמה אגיד אסביר אזכיר הוא עדין טוען כי יש טעם לנסות עוד .. בקיצור.. זה לא פשוט כמו שחשבתי ואני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל כדי להתמודד עם כל ההליך הארוך ומייגע הזה..

aviavram

New member
לטעמי זאת תהיה טעות-הכרזת מלחמה כוללת ללא דרך

חזור אפשר יותר בזול יותר חכם יותר פשוט אבל אם החלטת סופית אכן זו הדרך יש דברים שתצטרכי להכין לפני אחר כך זה קשה בהצלחה בכל דרך בה תחליטי

למעלה