שאלת תם/

שאלת תם/ ../images/Emo79.gif ../images/Emo35.gif

שאלת תם כמה סבל צריך לעבור אדם כדי להיות בגג העולם ? לטפס,לטפס, לטפס גבוה לשם זו בחינה? בחירה? או מתת חינם? הכרתי אשה, שחרקה שיניים, תקעה ציפורניים, שברה אחת שברה שתיים כל צעד, חתך בה הכאב כפליים נסקה , התרסקה , פעם פעמיים נאחזה בשיחים קרעה שורשים כמה רצתה להגיע לשחקים... הגיע יום, ששמעה בת קול: "עליך להגיע קודם לשאול" למעמקי היקום , לבור תחתיות לחשכת ימי הביניים זה לקח כמעט שנתיים ... הגעת אתה , עם משק כנפיים נשאת אותה אל על, על כפיים כל כובד משקלה, אצלך בידיים. השקעת זמן, השקיית מים, לעיתים בחריקת שיניים טיפחת, חיבקת,ליטפת, כפל כיפליים ניגבת דימעה הצפת באהבה היום היא כל כך בטוחה, שיש , יש תמורה לאגרה. תודה , תודה לך "אהבה". ממרומי גג העולם יוצאת בשורה לכולם .... היא הגיעה , היא שם!!!

קאזנובה

New member
בשם האהבה ../images/Emo99.gif

אני נמצאת לא בשמים צריך רק להושיט ידיים לפקוח עיניים,לפזול לצד שם בפינה מחכה המיועד לא צריך להגיע לשאול רק צריך לדעת לשאול רצוי לא להיות תם ובטח לא מטומטם להביט עין בעין ולא לחשוב על ה..(עדיין) כשמבטכם יצטלב כשתרגישו את הלב תדעו זו אני האהבה ואתם היגעתם אל הנחלה

אפרת.א

New member
שאלה טובה....והתשובה , לטעמי לפחות

הכל בחיים - עניין של - - - - - בחירה! בחרת ברע - נשאת בתוצאות בחרת בטוב - הגעת לפסגות התרסקת , הגעת לביב שופכין , לתחתית. בחרת ברע - שקעת, בחרת בטוב: עלית! והראייה: אין, אין , אין כמו... חיבוק מלטף, נשיקה עדינה, נשמה רגישה, דימעה של שמחה, לב מתרונן נגינה עליזה נפש קורנת והעיקר - שיתוף פעולה, חברות, התאמה... הדדיות , צחוק, חיוך...לא כזה מן השפתיים לחוץ - בשרני, נפלא, נוגע בגג העולם, נוגע בפיסגה!

אפרת.א

New member
הייייייי חמד, תודה:)) שמחה

להיות כאן שוב. איפה אתה? - אני בדרך לצאט של תפוז - חדר 50 - מקווה סוף וסוף שאוכל לפגוש אותך שם... במקביל אמשיך להיות כאן - כדי לא לאבד את התנופה, מקווה שהמחשב לא יפלוט אותי שוב:)).

למעלה