שאלת תם

שאלת תם../images/Emo163.gif

יש לי הרגשה שכמעט כולם מכירים את כולם! אני סקרנית לדעת אם ההרגשה שלי נכונה? ואם כן אתם מכירים מהפורום או שהכרתם לפני כן?

amigoro

New member
הרגשה נכונה - מכירים ממפגשים בעבר - נכנסת

לפורום מגובש שעבר מ - פורום סבא סבתא - במקום אחר. אסתי היתה המנהלת - הוחלפה ההנהלה מתוך הקבוצה. לכן נעשים מפגשים כאלה - לגבש את כולם כדי להכיר ולדעת על איזה יבלת לא לדרוך
גבוש מוצלח ומהנה לכולם.

stp51

New member
יערה, אנחנו מכירים מהפורום הקודם, וחלק מכיר

עוד מלפני כן, כי חבר מביא חבר, עברנו דירה כי רצינו לקבל חברים חדשים ואת ההוכחה לכך, שמחים שהצטרפת אלינו.
ובקשר לניתוח, אני מקווה שזה יהיה הרבה פחות ממה שאת חושבת ובערב תוכלי לשבת איתנו ולשתות
בכל מקרה רפואה שלמה והחלמה מהירה (עד הערב מקסימום) ומקווה להכיר אותך.

היי יערה../images/Emo70.gif אני כבר מכירה אותך ...דרך המיילים

והמצגות היפות שאת שולחת לי
ועכשיו אני סקרנית לראות את האורגינל...כמו שאסתי ואמי כתבו לך, אנחנו כבר ביחד חבורה שכזאת כמעט 3 שנים ומכירים את רובם ותמיד שמחים להכיר את החברים החדשים שמצטרפים

אם אני לא טועה ואסתי תתקן אותי../images/Emo88.gif

אנחנו כבר שלוש שנים ושלושה חודשים

batiarr3

New member
../images/Emo150.gifאתה צודק,17 למרץ יום הולדת לפורום../images/Emo204.gif

stp51

New member
../images/Emo150.gifכמעט תמיד צודק, 3 שנים וחודשיים../images/Emo6.gif

גם אני מאוד רוצה להכיר את כולם

אני אומנם משתחררת באותו יום מבית החולים - אבל השחרור הוא בשעות אחר הצהריים ולכן אני מאוד בספק אם אוכל להגיע. למרות שבני ביתי נרתמו למשימה ואמרו שהם יסיעו אותי. הניתוח הוא ביד ימין כך שגם אהיה מוגבלת מבחינת הנהיגה! אבל זה פחות נורא - הבעיה העיקרית היא איך אוכל לא להחזיק את תמרי שלנו במשך כ- 10 ימים שהיד תהיה חבושה...

batiarr3

New member
בוקר טוב יערה-

הרגשתך נכונה בחלקה- לי לא היתה הכרות קודמת (לפני ולפנים) פרצתי חהחהחה לפורום במקרה לפני שהגיע הלום -עוד בבית הקודם קיבלו אותי בשמחה רבה ואהבה אין קץ במשך הזמן חלק מהמשתתפים הגיעו לעירי לפוש - וכך הכרנו היה כיף אמיתי להכיר וחבל שאינני מכירה יותר (דרך אגב-פרצתי גם לכמה בתים של בנות הפורום חה חה חה עשיתי להן ביקורי בית חה חה חה ) כולם בלי יוצא מהכלל מ ק ס י מ ים שווה לבוא למפגש ואפילו אם יהיו קצת כאבים - כי הם יעברו מיד , באחריות מקווה שאצליח לבוא ועוד יותר שתגיעי גם את
מהדרום הרחוק רחוק

בתיוש "תסדרי" לך איזו בדיקה ב"כאילו" באותו

היום
פליזזזזזזזזזז כרטיס
ע"ח קופ"ח...ממש מצווה

batiarr3

New member
../images/Emo45.gifקפות חולים יש-לא להתיאש,מקווה שיהיה לי

איזה שהוא תור . . .

למעלה