שאלת תם של טירון

רוכבודד

New member
שאלת תם של טירון

אני מתכוון להעביר את כל הדיסקים שלי לנגן MP3 ומעוניין לשמוע אותם ברמקולים חיצוניים (כמו מערכת סלונית/ביתית) איזה נגן כדאי לקנות ואיך הוא מתחבר לרמקולים חיצוניים (ואולי גם לקור חשמל במקום בטריה)? תודה מראש לכל היועצים

trakl95

New member
אני לאחרונה הצלחתי באמת

לשמוע מוסיקה שמנוגנת בנגן,דרך הרמקולים של המערכת,אם כי עוד לא בדקתי/שמעתי מספיק לגבי האיכות של זה. בכל אופן עשיתי את זה עם כבל של LINE IN,שחיברתי מצד אחד לשקע של האוזניות של הנגן,ומצד שני לשקע LINE IN,או AUDIO IN, במערכת, אגב,זה עבד גם עם המחשב, כלומר שחיברתי מצד אחד את הכבל של האודיו של הרמקולים של המחשב,לשקע האוזניות בנגן,וכך הצלחתי לשמוע את הנגן דרך הרמקולים במחשב. לא יודע,אם זה עוזר,מומחה גדול גם אני לא.

uriler

New member
אם אתה מתכוון להעביר לפורמט דיגיטלי, אבל אתה

רוצה לשמוע באיכות טובה - עזוב את ה MP3... אומנם הפורמט הזה יעיל וחסכוני במקום, אבל הוא מוריד את איכות הצליל, ובמערכות טובות זה מורגש. עדיף לך להמיר לאחד מפורמטי ה Loseless (למשל FLAC), ולקנות נגן לא נייד, אלא סלוני. אם זה מעניין אותך, פרט תקציב לנגן...

רוכבודד

New member
תודה ואנא הרחב

לא שמעתי עד עכשיו על נגנים סלוניים ועל פורמטי Loseless . אחפש עכשיו מידע רלבנטי ובכל אופן אשמח לקבל מידע על הנ"ל. אנא התייחס לתקציב לא גדול 1,000, 1,000 וקצת... תודה

uriler

New member
אוקיי -

המוצר אליו התייחסתי כ"נגן סלוני" נקרא למעשה Streamer, או "מזרימדיה" (מזרים מדיה). הוא מתחבר לדיסק קשיח / לרשת ביתית (חוטית / אלחוטית), ויודע להעביר אודיו ווידאו לטלויזיה / מערכת. באופו טבעי - הוא מפיק איכות צליל טובה מזו של נגן המוגבל בגודלו ובחשמל הזמין. אתה יכול לראות דוגמאות כאן - http://www.mvix.co.il/mvix/index.asp למשל. לצערי אני לא מכיר פורום בתפוז שעוסק בנושא, אבל אתה יכול לברר באתר hometheater.co.il (למרות שהם עוסקים בציוד שהוא יותר High_end). בצע שם חיפוש על המונח מזרימדיה.

uriler

New member
אגב, ה Mvix תומך ב OGG, שהוא פורמט דומה ל

MP3 אולם נותן איכות גבוהה יותר (אם הבחירה היא בינו לבין MP3 - הוא עדיף).

or121210

New member
הוא תומך גם ב:

FLAC, WMA, WAV, MIDI ? ובאיזה פורמטי וידאו הוא תומך?

uriler

New member
יש לך פירוט באתר. אין תמיכה בפלאק, יש בכל

מיני פורמטי וידאו (למרות שלדעתי הוא לא תומך ב HD - לזה יש סטרימרים יקרים ואיכותיים כמו ה iStar ודומיו).

tweeg

New member
מה עם אודיו וקולנוע ביתי?למרות שהם גם high en

uriler

New member
אגב, ה Mvix הוא פשוט יחסית,

יש כאלו יותר יקרים והרבה יותר איכותיים...

uriler

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

אם תרכוש משהו - נשמח לשמוע (ואם פרסמת בפורום הנ"ל שאלה - אשמח לקישור במסר
)

למעלה