שאלת תם על התנועה

hadasbaril

New member
שאלת תם על התנועה

מהו ההמנון שלנו? כן,הצליחו להתקיל אותי(חולצה כחולה והיא עולה, נראה לי קצר מידי) אז אני מצבטיחה פרס לפותרים לפי בחירתם (ותלוי בתקציב ובמרחק ממני).

אני מניח שזה האינטרנציונל

יש אותו בחלק של המורל באתר. אפשרות שנייה היא מה שמוגדר שם כ-"שרוך אדום".

RMXXX

New member
ביוסי יפה

אריאל לימד אותנו (קבוצת י'ב) שיר שלפי מה שהוא מספר פעם היה השיר הרשמי של בני המושבים, לפני הרבה הרבה שנים... זה הולך כך אנחנו בני המושבים כולנו ביחד עושים חיים אנחנו נוער טוב מאוד יודעים לשיר ולרקוד אנחנו באנו הנה לעצרת השד יודע בשביל מה כי לא היתה לנו בררה אחרת יחי המושבים סיסמה - היי!!! שיר קצת מצחיק אבל הוא ממש נחמד שלומדים אותו טוב...

kedeman

New member
אני לא חושב שיש לנו המנון רשמי

אולי מה שגל אמר היה פעם ההמנון כשהיינו אצל חפר הוא אתגר אותנו - הוא הציע לנו לכתוב המנון לתנועה במקום השיר הזה מה אתם אומרים? מרימים את הכפפה?

,תיקון

אריאל לא אמר שזה ההמנון הישן אלא רק שיר מורל ישן שהוא אוהב... שהרבה שנים לא שרו... אולי באמת מישהו יכתוב שיר מורל חדש? אריק

hadasbaril

New member
אז מה ההמנון.

(תקשיבו, זההיה די מביך ומבזה שלא יכולנו עלות ולשיר תהמנון מול המליאה... אני אוהבת את השרוך אדום,אבל האם זה הוא? הלכתי ךרעות בשדות הנוער העובד אולי להם יש תשובה(אחרי שאשן....) אז הנה האינטרנציונל(ים). כי באתר הרשמי הוא מוגדר כהמנון.אבל מה קורה אצלנו? להעשרה-שירי הנוע"ל

MatanTyler

New member
אפשרות

אם באמת אין לנו המנון בפורום אז אפשר לעשות "תחרות" כתיבת ההמנון הרשמי של בני המושבים כל מי שרוצה יכתוב המנון לחטיבה ויעלה אותו לפורום ואז נעשה הצבעה להמנון הרשמי. יש?

s h e e p i t

New member
לא שי לא... הרעיון של חמאה עפה עדיף

איך אני אוהבת לעשות לך את זה =)

s h e e p i t

New member
נגד שי ?!

חס וחלילה! אנחנו אוהבים את שי! במיוחד שהוא חוסם אותנו ובגללו אי אפשר להכנס למשתמש שלך... אוי אוי אוי

kedeman

New member
מותר להצטרף

זה מתחיל מהסקר אבל אם את רוצה השתתפות פעילה תאלצי להתוודות ולהודיע מי את!!!! מה לעשות? החיים קקה!! ד"א יש גשם ממש ממש חזק בחוץ!! איזה כייף!!!! (מעניין מה יקרא עם ההכנת מ"פ שלי מחר...)

למעלה