שאלת תם [מה]
-

שאלת תם [מה] ../images/Emo68.gif -

האם זו שרה מישל גלר שנלחמת בגמישות פוטוגנית שכזאת בכל הקרבות, או שיש לה כפילה???
כי מהצילומים היא ממש משכנעת וכבר התחלתי לקנא בגובה הבעיטות...
keep on the good work

Black Cat

New member
נראה לי שזאת היא ../images/Emo85.gif

יש לה גם חגורה חומה באיזו שהיא אומנות לימה יפנית

פיית

New member
לשרה מישל גלר יש...

יש כפילה בסדרה בדברים הקשים. הסיבובים, הנפילות וכו´...

ויש לה חגורה חומה באומנות לחימה ש..

נקראת טה-קוואן-דו או איך שכותבים את זה. משתמשים בכפילה לדברים המסוכנים, כי שרה בכל זאת צריכה לבוא ליום צילומים למחרת

Buffybot

New member
סופיה קרופורד

היא הכפילה שלה. אבל אם אני זוכרת נכון היא התפטרה. נמאס לה מהשינויים של שרה או משהו.

טה-קוואן-דו

אומנות לחימה קוראנית. שרה עשתה חגורה חומה בטה-קוואן-דו המסורתי שהוא קצת שונה מהמודרני בכמה חלקים. אבל בסך הכל חגורה חומה נחשבת לרמה גבוהה, זה לפני חגורה שחורה. וחוץ מזה היא בשביל הסדרה שילבה אימונים בתחומים אחרים, כמו קיקבוקסינג למשל, זה מה שרואים בדרך כלל בקרבות הפשוטים יותר. אבל למשל בפרק BEER BAD שמתחיל בחלום שלה שבו היא כביכול מצילה את פרקר, היא עושה שם כמה בעיטות מקצועיות יותר, כמו להיעזר בסלע ולבעוט בעיטה צידית באוויר- זה מהטה-קוואן-דו. ואל.

Idomania

New member
יש גם תמונה שלה..

באתר http://www.btvsfans2000.up.co.il/ יש שם בצד עמוד של כפילים אז סתכלו זה נחמד..

Idomania

New member
ועוד משהו

בפרק בעונה השנייה שחבר ילדות של באפי מגיע לסאנידייל ועושה איזו עסקה עם ספייק (שבפרק הזה הופיעה ללילי שהייתה בפרק אתמול..) יש קטע שהם יוצאים מהברונז ואז הוא מסתכל עליה קוטלת ערפד ורואים בברור שזו לא באפי כי בשיער שלה פתאם היה ארוך ... וגם ספוילר ספוילר..... בפרק המוזקלי בזמן שהיא שרה את "LIFE´S A SHOW" אחרי הקטע שנהיה שקט ומגלים שהיא הייתה בגן עדן (או לפחות במקום שדי שומה לו) היא יורדת מהבמה שסוויט ודאון נמצאים עלייה ורואים שזו לא היא שעושה את הסלטה בירידה

גם בסקובי דו (ספוילרים קטנים מאוד)

שוב- יש ספוילרים בהודעה הזאת לסקובי דו, אמנם קטנים ולא משמעותיים (כי בסה"כ גם אני רוצה להנות מהסרט בלי לדעת מה קורה- אבל יש דברים שקשה מאוד להמנע מהם) אז מי שלא רוצה לדעת כלום על הסרט, יש לו הזדמנות לצאת מההודעה. --------------------------------------------------------------- אוקיי, לענייננו. גם בסקובי דו, יש לשרה סצינות של מכות (נראה לי התבלבלו- שרה היא לא באפי, היא רק משחקת אותה
). בקיצור, היא הייתה אצל ג´יי לנו לפני כמה ימים, והראו את הקטע בו דפני (הדמות ששרה מגלמת) נלחמת נגד איזה ענק מפחיד. היו קטעים שהיא (כביכול) עפה באוויר ונותנת מכות- משהו בסגנון "מאטריקס". אצל ג´יי לנו, הראו כמה צילומים, לפני העריכה, ובסלואו-מושן- ראו את ה... כפיל (!!!!!!!!!!!) של שרה. זה היה כל כך מצחיק, לראות אדם מלוכסן, עם זיפים, ששמו לו פיאה ג´ינג´ית (אני מאוד מקווה שזה לא השיער האמיתי שלו), וגם ציצים, בתוך חליפה סגולה, כמו של דפני, נלחם נגד הענק הזה, ובעצם משחק את התפקיד של שרה. תפקיד שעושה אותו בחורה.

אשמה

New member
לסיכום כל התשובות ועוד...

אכן לשרה הייתה כפילה בעונות הראשונות ושמה סופיה קרופורד. גם כיום יש לה כפילה כי מאז סוף העונה השנייה נאסר עלייה לקפוץ מבניינים גבוהים וכל מיני כאלה בגלל שהיא סיימה את העונה עם יד שבורה ונקע מאוד לא נעים מעבר לסימנים בשלל צבעי הקשת. מעבר לכל זה היא עושה חלקים מאוד גדולים מסצינות הקרבות בעצמה כי היא חושבת שזה מאוד חשוב שהיא תקח חלק בהן. יש לה חגורה חומה בטאי קוון דו, אומנות לחימה שהיא למדה במשך 5 שנים בניו יורק, כרגע היא מתאמנת גם בקיק בפקסינג, סטריט פייטינג והתעמלות קרקע. מוכשרת הקוטלת:)

Lizz

New member
לפי מה ששמעתי

סופיה היתה גם הכפילה של הרמוני... snorts דרך אגב, תראו את סצינת החרבות של אנג´ל ובאפי מbecoming אפשר לראות את הכפילים...

כן ההתעמלות קרקע

בעיקר בולטת בעונה הזאת. יש כמה פרקים עם שילובים של התעמלות קרקע, מאוד יפים. ומה הלאה? שרה לאולימפיאדה? ואל.

אשמה

New member
האמת שהיא לא כל כך רחוקה..:)

חוצמזה, איך אפשר לשכוח את אליפות ההחלקה על הקרח במדינת ניו יורק בה שרה לקחה מקום שלישי ומכובד לפני שנים רבות וטובות???:)

למעלה