שאלת תיקשור

שאלת תיקשור

רותי שלום אני מאוד רוצה לדעת אם יש קשר מגילגוים קודמים לבעלי ניסים והחבר שלו דני?והאם תוכלי לספר להם על אחד הגילגולים שלהם יחד? דבר שני בעלי רוצה לפתוח עסק של ייבוא בגדים מסין בשותפותאם דוד האם זה יצליח?והאם כדאי להם לפתוח עסק? בתודה מראש וסליחה על השאלות רחל צברי

רותי 11

New member
לידור חיים צברי יקרה ../images/Emo140.gif

רחל יקרה את יודעת שברור שיש קשר, כי אם לא היה קשר מתקופת חיים קודמת הם לא היו נפגשים כאן היום ובטח לא הייתה ביניהם מערכת יחסים. אני מקבלת שהם היו אחים אבל אחים מאוד קרובים כמעט בני אותו גיל הפרש של בערך שנה ביניהם, לכן היה קשר מאוד הדוק ביניהם כמעט כמו אחים תאומים, הם היו המון ביחד, מבלים ביחד הכל עשו ביחד, היה ביניהם קשר מאוד אמיץ לכן הם הביאו את אותו קשר לכאן, כדי להיזכר והלתגבר על מכשולים אם יקומו כאלה ביניהם, ולא ליפול למלכודות שלהחיים האלה, שלא מאפשרים לנו לפעמים להזיז הכל הצידה ולהיכנס פנימה לנפש של זה שיושב מולנו. לגבי השותפות את בטח יודעת שכל מה שאני אכתוב כאן זה יהיה בערבון מוגבל כי תלוי איך הם יקחו את הדברים, מה שאני יכולה לבדוק אם זה נכון להם לעשות עסק ביחד, ואני מקבלת שאכן הם יכולים לעשות את זה, מה שכן ואני פונה אלייך ניסים עכשיו, לך עם כל האמונה שהכל מצליח בלי חששות, כי חשש יכול להפיל עסק. ובמקרה שלכם יש לכם כאן שיעור באמון של אחד בשני וכל אחד בעצמו אתה ודוד, לכן לכו עם הלב על זה ואל תתנו לכל מיני נפילות קטנות פה ושם להפיל אתכם כי אלה יהיו ההתנסויות שלכם.

למעלה