שאלת תימחור

עיתונש

New member
שאלת תימחור

שלום רב לבאי הפורום אינני בטוחה שזו המקום הנכון לשאול את שאלתי. הכי הרבה אקבל תשובה שזה אכן לא הפורום הנכון ואולי אופתע ואקבל תשובה לשאלתי. גרפקאית עיצבה לי "דף בית" לפורטל שאני משדרגת באינטרנט. (בדרך של שיתופי פעולה) אני אשמח לדעת את טווח המחירים של עיצוב הדפים הפנימיים המבוססים על העיצוב של דף הבית אשמח לדעת מהו התעריף הממוצע לשעת עבודה/לדף פנימי. והאם נהוג לשלם לפי שעת עבודה או לפי דפים תודה רבה (ענקית) על התשובה. האם הגעתי לפורום הנכון לשאול שאלה כזאת יום נפלא שבוע מקסים איילת בכרך מ.עיתונש

אופיר @

New member
תשובה

אמנם לפורום אין קשר לשאלתך אך היות וכתבת בכזה נימוס קשה לסרב. אין תשובה חד משמעית כיוון שכל מעצב גובה על פי חישוב שלו. יש מעצבים שגובים על פי שעה יש מעצבים שגובים על פי עמוד יש מעצבים שגובים על פי פרוייקט וזו הדרך הנכונה ברוב המקרים והסיבות לכל הם רבות: 1. עמוד טקסט פשוט הרבה יותר מעמוד טופס מורכב המכיל עוד מודולים לעיצוב באותו עמוד ולכן תמחור על פי עמוד יהיה טעות במקרה כזה. 2. יש מעצבים מהירים יותר ויש איטיים יותר ולכן תימחור על פי שעה זה בעייתי במיוחד לאור העובדה שבמקרים רבים רק חיפוש של תמונות או פונטים יכול לקחת שעות רבות ואף ימים שלמים של חיפוש ואז מי משלם עבור זה? מקווה שעזרתי לך קצת . בהצלחה אופיר

עיתונש

New member
תודה רבה אופיר

אופיר היקר תודה רבה על התשובה המפורטת שנתת לי כן,, למרות ואף על פי שאין זה הפורום המתאים לשאלתי תודה על הכתיבה המחשבה והתשובה הרבה חומר למחשבה תודה רבה יום נפלא איילת בכרך מ.עיתונש

למעלה