שאלת תיוק

שאלת תיוק

כמו שסיפרתי אתמול, תייקתי את כל הניירת של ששת החודשים האחרוננים שהצטברה לי. הקלסרים שלי מסודרים למופת, על כל חוץ כתוב בדיוק מה יש שם בצורה מפורטת (אני קצת פסיכית בקטע הזה). כמובן שבתוך ערימת הקיטלוג מצאתי גם חוברות הפעלה ואחריות. אצלי הם בקופסאות כאלה שמניחים על מדף, אלה שנראות כמו קלסר אבל סגורות וחתוכות באלכסון בפתח (אני מקווה שהבנתן). יש שם בלגן לא נורמלי. היום אני רוצה לעבור על זה לראות אם יש שם דברים מיותרים. אני יודעת שאחריות שפג תוקפה אין מה לשמור אבל בד"כ זה מצורף לחוברת ההפעלה ואותן אני כן רוצה לשמור. יש לנו המון מכשירי חשמל ומוצרים עם אחריות או הוראות הפעלה. איך מסדרים אותם בסדר הגיוני? תמיד כשצריך למצוא משהו זה הופך לסיוט (יש לי 3 קופסאות כאלה).

yafit7

New member
לי יש קלסר

של "הוראות שימוש" ותעודות אחריות לכל דבר. ברגע שמביאים הביתה משהו חדש- מיד שמה את כל הניירת שלו בתוך ניילון משרדי (זה שמיועד לתיוק דפים) שמה מדבקה על השקית ורושמת מה יש שם. ככה שומרת הכל- ניירת של מוצרי חשמל, סירים יקרים וכו'... אפשר לשים חוצצים לפי נושאים או לפי החדרים בבית לשם הדברים משתייכים.

../images/Emo45.gif תמיד ההוראות נעלות כשמתחילות

הצרות. שומרת בקלסר את כל הוראות ההפעלה ,זורקת רק כשמוציאה את המכשיר מהבית. כל תעודות האחריות עם הקבלה במעטפה גדולה ,לפעמים כדאי לשמור גם אחרי תום האחריות ,יש חברות נחמדות שמוכנות לתקן גם אחרי ...

אתמול הכנסתי לפה את כל המידע על תיו

על תיוק. אחפש ואקפיץ את זה. בטוחה שיעזור לך

טבלת לשמירת מסמכים והמלצות לשמירה

מצרפת לכן טבלה לשמירת מסמכים. איך לתייק ומה לשמור איפה: יש תקיות מרובעות שעשויות בפוליגל עם גומיה ממליצה לשים בתוכן: תקיה אחת - תעודות אחריות למוצרי חשמל. תקייה שנייה - פוליסות בריאות וביטוח. תקייה שלישיתרכב- פוליסות ביטוח,חשבוניות על טיפולים וכל מה שנוגע לרכב. תקייה רביעיתמחשבים-כל מה שקשור לעבודה במחשב, הדפסה של ניירת ומסמכים או קבצים שהייתם רוצים שישארו ומודפים. בקלסרים רחבים גדולים: תקייה אחת לחשובונות-לשים חוצצים ולתייק בסדר עולה, תאריך אחרון תמיד למעלה. מתייקים חשבונות:חשמל,טלפון,בזק,אינטרנט, כבלים,פלאפונים,מנויים שונים. תקייה שנייה- תקייה של הבעל. לשים חוצצים ולכתוב שם על כל חוצץ לפי נושא. מתייקים תלושי שכר, הסכמי עבודה,דפי ביטוחים שונים,טפסים 106 מעבודה וכל מה שקשור לבעל. תקייה שלישיתתקייה של האישה. לשים חוצצים בקלסר ולכתוב שם על כל חוצץ לפי נושא. מתייקים תלושי שכר, הסכמי עבודה,דפי ביטוחים, בדיקות רפואיות חשובות ועוד.

למעלה