שאלת תיאוריה

nregev1

New member
שאלת תיאוריה

היום הייתי במבחן תיאוריה ועניתי על שאלה שאני לא בטוח לגבי התשובה הבנתי שאם אני טועה בשאלה הזו גם אם כל המבחן נכון הלך כל המבחן צריך את עזרתכם בבקשה מי שיודע בוודאות את התשובה. אופנוע ים(M) מבחין באופנוע ים (E) מהי הפעולה הנדרשת?(לא קיימת סכנת התנגשות) א.E מפנה לM ב.M מפנה לE.כי M עוקפת ג.אין צורך לבצע שינוי בקורס או מהירות ד.E יפנה לM מה שבטוח בטוח אני סימנתי את התשובה אין צורך לבצע שינוי בקורס או במהירות מה דעתכםם?מה הבוחנים יקבלו? תודה רבה

zina71955

New member
שאלה זו כבר הייתה כאן בעבר והתשובה על פי חוקי

הדרך הבי"ל (ולא על פי "חוקי רספ"ן שבפועל אין דבר כזה) היא שאם לא קיימת סכנת התנגשות אין צורך בפינו דרך, כךומר לא שינוי בקורס ו/או מהירות

nregev1

New member
בפועל לא משנה לי כרגע

אם לא יקבלו את התשובה הזו במבחן זה לא יתן לי כלום כי אני לא יעבור. בכל זאת מישהו יודע אם התשובה שבחרתי מעבירה אותי את המבחן או שהם בוחרים בתשובה השנייה?

zina71955

New member
ועוד איך זה משנה - וזו בדיוק הבעיה

התשובה שאתה נתת היא הנכונה. אם, ואני מדגיש - אם, הבוחנים לא יקבלוה כנכונה הרי שהם שוגים שגיאה גסה, לא רק כלפיך אלא כלפי ציבור גדול של שייטים שבאופן שגוי תוטמע בהם התנהגות/התנהלות שגויה. וצריך, חובה, מעל "דפי" הפורום הזה להתריע עליה, ולא רק בקטע שלך אלא ברמה העקרונית.

nir111114

New member
אם אין סכנת התנגשות וכך צויין בפרוש

הרי כל שינוי קורס, כל שינוי כיוון או פינוי דרך יכול לגרום תאורתי...למצב התנגשות... הגייון טרונצ'ו...

sagy70

New member
אם אין סכנת התנגשות בשאלה כל שהיא...

עפ׳׳י ציון מפורש שלהם בגוף השאלה או ע׳׳י שושנת כיווני כלי השייט, תשובה לא נכונה לא תביא לכישלון במבחן, אלה להורדה בניקוד. רק כאשר ישנה סכנת התנגשות בשאלה, וענית תשובה אחת לא נכונה בפינויים נכשלת במבחן. בדוק!!!

למעלה