שאלת תזמונים -

LemonLimeLilach

New member
כאילו שיש הרבה עבודות שקרובות למודיעין

ובכלל משרות חלקיות. ושיהיה אפשר גם לפרנס את הילדים מהמשכורת הזאת.

מיריהו

New member
עושה את הדרך הזו כל יום

ממחלף השלום ועד צומת מכבים רעות לוקח כ35 דקות בשעה 15:20. אני יוצאת בשעה הזו ומספיקה להגיע בדיוק ב 16:00.
כמה דקות אח"כ כבר יש קצת יותר פקקים, אז הייתי לוקחת מקדם סיכון של עוד 10 דקות, תוכלי לעשות את זה?

בדרך ההפוכה, זה שעה נסיעה עד שעה ועשרים דקות בבוקר בין השעות 7:00 - 9:00. כאשר ב 06:30 לרוב זה פחות משעה.
לרוב אני כבר בשעה שש בבוקר בתל אביב (יגאל אלון) ועובדת עד 15:00. וזה לפני הפקקים בהלוך וחזור.
כאשר אני מפזרת את הילדים בבוקר, אז בסביבות שמונה - שמונה וחצי יוצאת ממודיעין ואז הנסיעה הלוך היא שעה. ובחזור בחמש - שש בערב גם כשעה.

מצאתי שרכבת לא משתלמת כל כך. כי עם האיחורים שלה, ההגעה אל ומהרכבת עדיף כבר רכב.

בנתיב המהיר יש הסעות שעוצרות ממש בעזריאלי. כל חמש דקות יוצא אוטובוס. עשר דקות נסיעה. וכן בחזור.

yoyo10

New member
הבעיה עם הנתיב המהיר היא בעיקר הדרך חזרה

הרי אין נתיב מהיר לכיון ההפוך השטל תקוע באותם הפקקים ויש עוד את הקטע של הכניסה לחניון והחלפת הרכב זה קריטי שצריך לאסוף ילדים
בעלי משתמש בנתיב המהיר כי הוא מפזר בבוקר ומאוד מרוצה אני אוספת בצהריים

ספרים1

New member
השאטלים בחזור אמנם לא נוסעים בנתיב מהיר

אבל בהחלט מהירים, והקטע של החלפת רכבים שקול ליציאה מחניון הרכבת והליכה לרכב, היתרון - בשעה מוקדמת תוכלי למצוא חניה קרובה לתחנת ההורדה הראשונה, ולא תצטרכי לעבור בתוך העיר ביציאה מהרכבת..
תנסי כל אחת מהדרכים (אוגוסט הוא לא חודש מייצג לבדיקה) ותראבדקי מה נוח מכל הבחינות.

מיריהו

New member
יש לי שתי סיבות

1. לי זה לא יעיל, יש לי עוד רבע שעה הליכה לפחות מהמקום שבו האוטובוסים מורידים.
2. הרכב שלי הוא רכב חברה, והוא בשימוש במהלך היום, כי אני חייבת לצאת לאתרים ולישיבות מחוץ למשרד

למעלה