שאלת תזונה

ציקהלה

New member
שאלת תזונה

Calories Eaten Today grams cals %total Total: 1282 Fat: 29 261 21% Sat: 5 49 4% Poly: 7 59 5% Mono: 12 112 9% Carbs: 132 461 37% Fiber: 17 0 0% Protein: 127 509 41% Alcohol: 0 0 0% זאת פחות או יותר הצריכה היומית שלי (1500 ק,) אני מתאמן בחדר כושר שוקל 183 פאונד ואני 08 5 רגל. אני נימצא בתקופת חיטוב וניתקעתי על המישקל הנוכחי מה אני צריך לעשות כדי להמשיך להוריד? יש לי יותר מידי שומן בדיאטה?

ציקהלה

New member
אהה כן

את השומן שלי אני מקבל מדגים, אבוקדו (חצי לפעמים) ולחם. שום שומן מבשר או שוקלוד או משהו זול בסיגנון (טוב אולי מנגו)

ציקהלה

New member
אני לא אוכל מספיק מה?

מה אני צריך עוד לאכול? (חשוב לציין שאני מסיים את הדיאטה שלי בסיבות 1500 עד סוף היום ואף טיפה יותר)

Infin1ty

New member
עוד אוכל

אישית הייתי מוסיף עוד פחמימות, קצת יותר חלבון (אולי עוד 2 מנות) ועוד שומן איכותי.

ציקהלה

New member
מה הערך הקלורי שאתה חושב

שאני צריך להגיע אליו?? שוב אני יציין ששתיתי עוד חלבון ליפני שעה ליפני השינה ואכלתי עוד שתי בננות ככה שהגעתי לבסוף ל 1600 מה אתה היית מציע לי לאכול בנוסף?

Rossi46 ®

New member
שאלות תזונה

מן הראוי שישאלו בפורום תזונה . במיוחד אם הנושא הוא תפריטים .

ציקהלה

New member
טוב אני אנסה

כמות קלורית ליום בערך 1500 שומן29 גרם (21%) - שומן ניספג (?) 5 (4%) - שומן פולי(?) 7 (5%) -שומן אחיד (?) 12 (9%) פחממות 132 (37%) כשאר 17 גרם מהם הם סיב תזונתי חלבון 127 גרם (41%) אני מקווה שהצלחתי לתרגם את זה לעיברית כמו שצריך

ציקהלה

New member
אופס סליחה

אני שוקל 83 (היום אני שוקל טיפה פחות) אבל נכון לאתמול זה היה ככה והגובה שלי הוא 178 אני לא חושב שזיפתי לא לשם ולא לפה.

לפי זה כנראה שאתה אוכל מעט מדי

1500 זה כמות הקלוריות שאני אוכלת, בחורה לא ממש פעילה ספורטיבית ששוקלת 50 קילו. אתה גבר, שוקל 30 קילו יותר, ופעיל ספורטיבית. זה פשוט מעט מדי. אפשר להוסיף עוד חלבונים, וגם פחמימות ושומן. הייתי ממליצה לך בעיקר לפנות לייעוץ תזונתי (אפילו באופן חד פעמי) כדי שתוכל לארגן תפריט שמתאים לך כמו שצריך.

ציקהלה

New member
מה הכמות קלוריות שאת חושבת שאני

צריך לאכול? ואני אקבע תור ליעוץ תזונתי תודה על התשובה.

למעלה