שאלת תדמנות

lirola

New member
שאלת תדמנות

נתקלתי בבלוג מאוד חמוד -מומלץ, כתוב בצורה של התכתבות בין 3 תדמיתניות שהתחילו לעבוד בתעשיה לאחרונה. יצאו לא מזמן מהלימודים. בכל מקרה בקישור שאני מצרפת הבחורה לובשת שמלה בצבע טורקיז ויש צילום קדמי וצילום של הגב,ובגב יש gaping, כלומר עודף בד שהיא צריכה לסדר. לא הבנתי מדוע היא לא מעוניינת לצבוט את העודף ולהוריד מהגיזרה ממרכז הגב עד לאפס בתפרי הצד, ואולי אפילו לעשות את זה בכמה מקומות כדי שהחלוקה תהיה מאוזנת. היא ענתה ואמרה שהיא חוששת מהעיוות לתפר הצד, ואף הכניסה ציור והסבר (מאוד נחמד ומושקע מצידה). אשמח לשמוע מה דעתכן. קישור

lirola

New member
זהו, שהן מתחילות אבל

אני מתחילה הרבה יותר מהן, הן כבר עובדות בתעשיה , ואצל מעצבים מוכרים (לא שזה מבטיח משהו אבל...) לכן חשבתי לעצמי שאולי אני טועה. הן טוענות שכדי לעשות balancing לדגם, תפרי צד חייבים להיות מקבילים וכנ"ל לגבי תפרי הכתף. זה נראה לי ממש כלל מוזר. אז את אומרת שהן מקשקשות?

חס וחלילה,

מקשקשות. רק לא מבינות עד הסוף. לו היא הייתה עושה עוד דגם עם הצימצומים בפתח הגב היא היתה רואה שהכל מתיישב יפה על הגוף. את יכולה לעשות נסיון בעצמך.

lirola

New member
עשיתי בעבר את אותו ענין

גם כשהיה לי עודף במכנסיים וגם כשהיה לי עודף בחולצת מעטפת וזה יצא בסדר גמור, לכן הצעתי את זה אצלה בבלוג והיא אמרה שהיא מוטרדת שכך וכך יקרה. אחת מהבחורות עובדת בחברה של דיגום Nicolas Caito's החברה הזו עובדת עם מעצבים שונים שאמורים להיות נחשבים הבחורה השניה עובדת עם חברה בשם Terrazign Inc והבחורה השלישית היא סטודנטית ויש לה ליין נסיוני שקוראים לו Heating and Cooling. אני לא מבינה איך בחורה שיש לה ניסיון ועובדת בחברה של תדמיתנות לא מוצאת את הפתרון הבסיסי הזה מתאים לבעיה שיש בשמלה. זה מאוד תמוה.

רות מלר

New member
לדעתי המנועה

שימי לב בצילום ניכר במבט מהגב שיש להן בעיה גם בכתף מצד הלפנים מעבר לצמצום שלא נעשה נכון, יש כאן לדעתי בחירה אומללה בחומר לא מתאים. כל ההוזזה הזו עיוותה את כיווני הבד. בחירה בבד דק דק ורך או בסריג היתה נותנת תוצאה הרבה יותר מרשימה

lirola

New member
תמונות של שתי שמלות שהיא עשתה בדיגום חופשי

למעצב ששמו Peter som

שתי השמלות נעשו על מחוך

שתי השמלות הללו, עשויות על מחוך ז"א שהדוגמנית או הבובה עמדו עם המחוך, והבד סודר עליהן, כיוון שלדוגמניות אין ישבן מי יודע מה, גם את יכולה לעשות את זה אם יספקו לך מחוך, דוגמנית רזה שתלבש אותו בד יוקרתי והמון סיכות. אחר כך נתנו לתופרת שתחבר הכל יפה בואי נראה משהו עם כתפים שרוולים וצאוורון או מכנסים שיושבות יפה על תחת ואז אפשר יהיה להתיחס לעבודה ברצינות

למעלה