שאלת שקילה

ofik

New member
שאלת שקילה

חדשה באזור, מיואשת מהעודפים (חמישה הריונות ו 12 קג עודפים) ובנתיים נשקלת הרבה כדי לפחות לדעת שאני לא עולה עוד. ולשאלה: לפעמים אני נשקלת יום אחרי יום והמשקל עולה או יורד בקילו וחצי שניים, ברור שזה לא יתכן, האם זה עניין של משקל דפוק (גם במשקל הקודם שלנו זה היה כך), שעת השקילה? נוזלים? ככה את המשקל שלי אני מחשבת בממוצע שזה די אדיוטי. בהצלחה לכל הגיבורות שעומדות בדיאטה עופיק

net the jet

New member
בקרון מומלץ להשקל פעם בשבוע באותם בגדים

אותה שעה פחות או יותר... כשנשקלים יום יום יש שינויים קלים של +- חצי קילו שהם לא ממש משמעותיים ( כמה אכלת יום קודם, כמה שתית או לא וכ"ו ) אם יש הבדלים יומיומיים של קילו וחצי או יותר זה נראה לי באמת בעיית משקל לא אמין.

ההמלצה היא להשקל פעם בשבוע באותה שעה

עם אותם בגדים (או פשוט בלי
) כל שאר המדידות טובות כדי לשמור אותך באיזון ובראש לכיוון המטרה - פחות ספרות על המשקל... גם אני נשקלת כמעט כל יום

shirka

New member
אני נשקלת כל בוקר אותה שעה, אחרי פיפי

בבגדים תחתונים. אני יודעת שאומרים שזה "לא בריא" כל יום אבל לי זה עוזר להיות בשליטה. למדתי להכיר את הגוף שלי ולדעת שלפעמים אפילו אם אני רואה הבדל של קילו [קרה שגם יותר] אחרי יום זה יכול להיות אגירת נוזלים או סתם שינויים בגוף, זה יכול להעלם אחרי יום ויכול "להתנדף" אחרי כמה ימים, מה שקובע זה השקילה השבועית וזה רק כ REFRENCE... יכולים להיות הרבה תיסכולים ככה, אבל כשלוקחים בפרופורציות ולומדים להכיר את הגוף זה יכול [כמו שכבר אמרתי] לעזור להיות עם היד על הדופק.

ofik

New member
אז מה אני לא הפסיכית היחידה בעולם?

טוב לדעת. עכשיו אם גם הייתי רואה איזה שינוי אמיתי ולמטה!!!!! בכלל הייתי מאושרת. אבל כל ערב השוקולד מפיל אותי חזרה לאותו מקום עופיק

יעל י

New member
אני התמכרתי למשקל הדיגיטלי...

משקילה אחת שבועית נשקלת יום כן יום לא וזה אחרי שבעקבות הדיגי' נשקלתי כבר כמה פעמים ביום תמיד בבוקר כמעט באותה שעה ובאותו מצב עם מינימום עלי

למעלה