שאלת שמרים

D X 9

New member
שאלת שמרים

אם אין לי מקסר שעושה את עבודת הלישה, אפשר להסתפק במעבד עם להב הפלאסטיק? צריך ללוש ביד? הכנתי בצק לסופגניות של אידלסון אבל לא יצא גמיש כמו שמתואר, אני מניחה שבגלל חוסר לישה מספק.

פישים

New member
אבחנת נכון. חושבת שהייתי לשה ביד

לא עשיתי שימוש באפשרות הלישה בפוד פרוססור אף פעם...

D X 9

New member
התעצלתי ללוש ביד

יצא בצק לא רך וגמיש כמו במתכון. נראה לי יוזבל בקרוב, נותנת לו עוד הזדמנות לתפיחה תודה

פרמלה

New member
אני עושה ביד

ולומדת על הדרך שצריך כמה דקות טובות כדי לקבל תפיחה יפה

שיבולת76

New member
להב של מעבד מזון קורע את רשת הגלוטן

לכן לא עלה לך. צריך משהוא כמו 10-15 דקות של לישה ביד אינטנסיבית וכל המרבה הרי זה משובח. אל תזרקי את הבצק, תעשי לחמניות מתוקות קטנות.

D X 9

New member
ינוסה...

הכנסתי דונטס, סופגניות עם חור, את החורים אני מתפיחה גם, חשבתי להכין מיני סופגניות. את מציעה לאפות בתנור?

שיבולת76

New member
כן למרות שאף פעם לא ניסיתי לאפות

תעשי ניסוי על שתיים ואם לא יצא אז תטגני (איך אני בתור דיפלומטית?). אני פחות אוהבת לטגן ולכן הייתי מנסה לאפות.

D X 9

New member
זו הייתה התכנית המקורית

נו שויין. נגלה עוד מעט אם זה שווה משהו.

D X 9

New member
יצא איכסה

גם לא תפחו מספיק (בגדולות, הקטנים דווקא כן, ובעיקר - טעם חזק של שמרים, מן הסתם בגלל שלא תפח מספיק. הבצק הוזבל

D X 9

New member
אני רוצה, אבל השימוש שייעשה בו לא מצדיק

קנייה. אני רוצה מקסר שיודע ללוש, זה חתיכת הוצאה ותופס לא מעט מקום על השיש/בארון ובאמת שמיעוט השימוש בו (בגלל חוסר בצרכנים) לא מצדיק. כזו אני, אופה נלהבת בלי קליינטים.

מיקסי10

New member
ההוצאה זו בעיה...

מקום? אצלך?? נראה לי שתמצאי לו מקום של כבוד... אני כבר הודעתי פה שזו הרכישה הבאה...

D X 9

New member
זה לקח לנו קצת זמן, אבל בעזרתו האדיבה

של א' הצלחנו למלא את כל הארונות.

מיקסי10

New member
מי דיבר על ארון?

שימי אותו על השיש..הם מעוצבים כל כך יפה היום שחבל להחביא אותם בארון.... מרשים להצליח למלא את כל הארונות אצלכם...

פישים

New member
המיקסר שלנו לש בסדר גמור והוא מהפשוטים

של בוש, מפלסטיק. קישרתי דומים לג'ירפה בקומונה

למעלה