שאלת שמפו

שאלת שמפו ../images/Emo6.gif

אוקיי, שאלה קצת מוזרה, אבל.. מכירים את האנשים האלה, שאפילו אם הם לא בדיוק יצאו ממקלחת, והשיער יבש לגמרי, השיער שלהם מריח ממש טוב למרחקים? אז אני גם רוצה להיות אחד מהאנשים האלו
כרגע אני משתמשת בקרליין 10, והריח לא נודף למרחקים. כלומר, אפשר להריח, אבל רק אם מסניפים חזקXD (איזה הסברים). יש לי גם קצת הרגשה שזה לא הכי קשור בסוג השמפו אלא בבנאדם. נראה לי שהשיער שלי פשוט לא תופס ריח X__X אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שמפו(+מרכך) שיוצר את האפקט הזה.
 

nm147

New member
זה לא תמיד השמפו

שאת מריחה, זה גם יכול להיות קרם לשיער, שמן, ג'ל וכו..ואצלי בדכ הריח של הקרם די "משתלט" על השיער, ולדעתי די סביר להניח שאת מריחה את הקרם... אבל אם לפעמים אני לא מורחת קרם, אז הריח של פינוק בהחלט מריח למרחקים, וממש נשאר
 

SummerSpirit

New member
קראתי עצה של מישהי פעם

מישהי הסבירה שלסבתא שלה היתה טריק לעשות ריח טוב מהשיער: היא שמה שמפו כל היד וטפטפה 2-3 טיפות בושם, ערבבה ושמה על השיער. אולי זה יעזור.
 

בשרטי

New member
שיער וריח:

כעיקרון-לשיער יש יכולות ספיגה וניטרול של ריחות-ממש כמו פחם. לרב את הבישום אני נרגיש עם השערה מלאה:מה זאת אומרת מלאה? -דמיינו את השיערה כספוג רחצה-כשהוא ספוג במים הוא לא יכול לקלוט יותר מים-הוא מלא. כשהשערה תהיה מלאה בחומר בישום-ריחוך וכו'-היא תדיף את ריחו של החומר. לרב,את הריחות אנו נרגיש כשהשיער עמוס בקרם לחות-ולא יבש. ישנם יוצאי דופן,לדעתי קרליין 10 או הוואי-נותנים תוצאות טובות. בהצלחה!
 
למעלה