שאלת שכר

מיכי22

New member
שאלת שכר

פנו אלי לשמור על ילדים כשהורים בחול 4 ילדים בגילאי 20 - חייל לא בבית רק בסופש 18 16 וילד בכיתה א למשך שבוע שלם לגור אצלם בבית מה לדעתכם שכר מקובל? אני בת 22 ביביסיטר מאוד מבוקשת באזור מגוריי גובה 25 שח לשעה אשמח לתגובות

chenchi

New member
תלוי במה את אמורה לעשות

אם הילדים נמצאים באיזו מסגרת בבוקר, אז התחשיב שונה. אני מסיקה מגילאי הילדים שמה שההורים רוצים זה יותר מישהו שיטפל בילד הצעיר, ויעזור בענייני הבית לגדולים יותר (כביסה, בישול וכו') השאלה בכמה שעות עבודה ביום מדובר, ומה מצופה ממך לעשות. אגב, את בטוחה שאת מעוניינת לקחת על עצמך אחראיות על שני מתבגרים ששהורים שלהם לא סומכים עליהם מספיק כדי להשאיר אותם לדאוג לאח הקטן?

מיכי22

New member
תשובה

אני מכירה את הילדים אז עניין הלקחת אחריות לא רלוונטי מדובר על משעה 13 אחרי בית ספר ועד הבוקר לשלוח לבית ספר

אז..

אם אין לך משהו יותר טוב ואטרקטיבי לעשות והבנזוג לא כועס שלא תשני איתו שבוע- לכי על זה.. אני לא מבינה איפה ההתלבטות שלך... תכתבי את הצד השלילי גם..

מיכי22

New member
אין התלבטות

אני לא מתלבטת לגבי האם לקחת על עצמי או לא כבר נתתי תשובה חיובית ההתלבטות שלי היא על השכר - עוד לא דיברנו על זה היא רק רצתה לוודא שאני יכולה בשבוע המדובר יש צד שלילי שאני נוסעת שלושה ימים אחר כך לחול לחצי שנה וזה אולי קצת צפוף אבל התוספת תקציב הפתאומית הזאת דווקא מתאימה לי

chenchi

New member
אמנם קצת קשה לחשב

אבל אני הייתי מבקשת בין 250-300 ליום. שזה בערך 25*8=200 שזה בערך שעות העבודה פלוס סכום גלובלי נוסף על זה שאת ישנה שם. תעדכני אותנו כמה סוכם בסוף, זה מסקרן אותי.

מיכי22

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

תודה על התגובות אני עעדכן כשאני אסכם איתם

שמירה על ילדים בזמן שהוריהם בחול

שלום לך. קודם כל הכבוד לך על זה שאת נוסעת מיד אחרי זה ולא מתפנקת ושומרת. ושוב אני כרגע לא עובדת שמרתי על תאומות והם נסעו לחול אם יהיה לך דבר כזה תוכלי למסור את הפרטים שלי אודה לך מאוד. האיימיל שלי הוא [email protected].. תהני בחול. דניאל

למעלה