שאלת שכר

hadass1234

New member
שאלת שכר

אני יודעת שכבר היו דיונים בנושא הזה ואפילו חיפשתי בארכיון, אבל לא מצאתי כמעט תשובות לעניין אז אני אנסה לשאול מחדש..:

אני גרפיקאית עם 2 שנות ניסיון (מהצבא)
בשבוע הבא אני אמורה להגיע לפגישת הכרות בחברת היי-טק די מוכרת, בנוגע לתפקיד של גרפיקאית.
כבר בטלפון העלו את עניין ציפיות השכר אבל סוכם שנדבר על זה כבר בפגישה הצפויה.

אז כמה יהיה הגון מצידי לבקש? אני חשבתי על סביבות ה-6000 (לא כולל נסיעות, מס ועוד..).
מצד אחד זה תפקיד ראשון שלי באזרחות ואני מבינה שמדובר בעבודה ראשונה ושצריך להתחיל מלמטה. מצד שני, כבר יש לי ניסיון, ואני לא מחפפת בעבודה - יש לי כישרון והרבה מוטיבציה לעבודה קשה, אז לא נראה לי שמגיע לי שכר מינימום מכפיר (לא מנסה להתנשא אבל כן מעריכה את עצמי)
בעיקר חוששת שהסכום ישמע גבוה מדי מההערכה שלהם ויותרו עלי.

מה דעתכם? אשמח לחוות דעת

hadass1234

New member
דבר נוסף ששכחתי לכתוב

האם כדי לקבוע שכר גלובלי או שכר שעתי? כי הבחורה איתה דיברתי אמרה שיש מצב לשעות נוספות....

rachel79

New member
הי, לפי דעתי תרדי טיפה

הי מה שלומך
ומאוד שמחה שאת מקצועית עניינית ויש לך אף ראיון עבודה עם חברת היי טק די מוכרת שזה כבר טוב, (כידוע בבתי הדפוס המצב אפילו יותר קשה)
אני מבינה שבטח זימנו אותך לפי תיק העבודות שלך אז כבר עברת משוכה ראשונה.
תראי המצב היום לא קל, ובטח כמותך יש מאות על המשרה,
אני מציעה, שתתחילי בסכום יותר נמוך 5200, 5500 + נסיעות מס וכו' ותודיעי להם שאם ייראה להם לנכון באיזה שהוא שלב
שמגיעה לך העלאה בשכר בגלל התמדה ביצועים טובים, סיוע ממש טוב לחברה מבחינה גראפית ועוד יתרונות שתוכלי להביא לחברה
אז בהחלט יוכלו לתת לך את מבוקשך, אני מאמינה שהם די יעריכו את הכנות כשהם בוחנים מועמדים נוספים.

אה והיום בהי טק הם כולם עובדים על בסיס גלובאלי, תנסי באמת קצת לברר על עניין השעות נוספות כי בהייטק אומנם עובדים גלובאלי אבל
יש חברות שלמרות שאת "עוברת" את מכסת השעות ועושה שעות נוספות לא ממש מגלמים את זה במשכורת כי היא גלובאלית יכול להיות שאני טועה
וזה יתברר לך בהמשך.
בכל אופן שיהיה הרבה מאוד בהצלחה

למעלה