שאלת שכר

שאלת שכר

שאלה למי שעובדת במשרד עורכי דין: משכורת ברוטו כולל נסיעות ? כמה שעות ליום יש ביטוח מנהלים או משהו דומה ? כמה עורכי דין וכמה מזכירות במשרד חשוב לי מאוד לקראת שיחת שכר תודה

מביך

9 שעות עבודה ליום , לא לוקחת הפסקה (טיפשה אני יודעת) והשכר ? 4800 נטו כולל נסיעות. פנסיה ? קרן השתלמות ? חחחח

בָלבָל

New member
תשמעי זה עצוב להגיד

אבל זה פחות או יותר המצב של כל העובדות במשרדי עו"ד. זה שאת לא לוקחת הפסקה זה באמת בעיה רק שלך.. וחבל.. אבל אכן השכר צריך להיות יותר גבוה כי זה 9 שעות.. וגם מה הניסיון שלך?.. ותק במקום?

poetic justice

New member
כבר לא עובדת

אבל כשעבדתי השכר נע בין 25 ל- 29 ש"ח לשעה. יום עבודה הוא 10 שעות כולל הפסקת צהריים באמצע (שבד"כ התקצרה לעשרים דקות). חוץ מזה, לוותיקות במשרד היה ביטוח מנהלים. אם מישהי מהחדשות דרשה, היא קיבלה (אבל הייתה רק אחת כזאת). מלבד זאת, אצלנו פעם בשנה היתה חופשה משותפת לכל העובדים עם בני זוגם וילדים ע"ח הבוס. חוץ מזה, השכר שלי היה יחסית גבוה לעומת אחרות. היו בנות שיחד עם הנסיעות הגיעו ל- 4600 ש"ח גם אחרי 5 שנים.

rut2020

New member
בזמנו כשעבדתי

שכר מינימום ( לפי שעות) + נסיעות וזהו... מה שהרגיז יותר זה שהיינו שתיים אני בעיקר אחה"צ - ערב ולפעמים גם בוקר, הוא נסע לחו"ל לא לשבוע ( לא טרח ליידע אותי שהמשרד יהיה סגור אחר הצהריים ) המזכירה השניה הרימה אלי טלפון ומסרה לי שהבוס בחול והמשרד יהיה סגור - ישבתי שבוע כמו טיפשה בבית , כשהוא חזר פשוט נכנסתי למשרדו ואמרתי לו חד וחלק שאני אצלו סיימתי , כמובן שהוא התרעם על כך שאני "תוקעת" אותו.

בנוגע לשכר

בעסודה הקודמת שעבדתי משרה מלאה קיבלתי כ- 25 ש"ח לשעה עבדתי 9 שעות והשכר הנטו היה כמו שצינת 4800 אחרי תקופה של 6 חודשים קיבלתי ביטוח מנהלים. כיום אני עובדת דרך חב' כ"א במשרה חלקית ומשתכרת בשכר זעום - 22 ש"ח לשעה . עצוב לא?

למעלה