שאלת שיניים

חמודבה

New member
שאלת שיניים../images/Emo2.gif

לנועה התחילו לצאת שיניים מאוחר. שן ראשונה בגיל שנה וחודשיים. עכשיו בגיל שנה וארבע כבר יש לה כמה שיניים, אבל לפי מה שהבנתי יש סדר מסויים שהן אמורות לצאת ואצלנו... בלאגן! שתי שיניים קדמיות תחתונות בסדר. למעלה יצאה שן בצד ורק אחריה השן האמצעית (אני אפילו לא בטוחה שהן צמודות). השן האמצעית העליונה השנייה עוד לא יצאה ולפני שבוע כשהיא בכתה עם פה פתוח גדול ראיתי שיוצאות לה בשני הצדדים למעלה שיניים טוחנות. שן טוחנת אחת בכל צד.... זה נורמלי? רק לנו השיניים יוצאות כל כך מבולגן?

חמודבה

New member
שאלתי

הוא אמר שבעיקרון הפחד הוא שאולי חסרה שן, אבל שאם לי ולבעלי לא חסרה אף שן (ולא חסרה לנו) אז הוא לא חושב שיש מה לדאוג כי זה עניין תורשתי... לא ממש נרגעתי מהתשובה שלו.

ronanit

New member
אין חוקים קבועים וזה בהחלט לא מדע מדויק

גם אצלנו גדל די מבולגן.. ותודה לאל שאנחנו אחריי

mevav1

New member
ומה אני אגיד שיצאו לבתי במקום שיניים תחתונות

ראשונות, יצאו לה קודם הניבים למעלה....??? אני לא צריכה לספר שהיא נראתה ערפדית מה? חחח היה כ"כ מצחיק שכל עוד היא לא פתחה את הפה, היא הייתה מאימ...רק חייכה, אנשים או נבהלו או צחקו למראה המוזר הזה. אז אומר לך שלי זה נשמע איך אמרו לי פעם..."היא לא קראה בספר ההוראות"....
ואם את לא רגועה, אבל ממש לא, רק אם זה מאסט והכרחי, בצילום שיניים קדימות, ניתן לךראות אם יש למעלה בלסת את כל השיניים. אז נכון שזו קרינה לריק, אבל אולי שווה לעשות זאת לפחות לשקט נפשי.

למעלה