שאלת שינה...

שאלת שינה...

במסגרת תהליך העיכול וההבנה של התהליך הטיפול קלאב פוט אני מבינה שמה שהכי מטריד אותי זה השלב של הנעליים ואיך הם מסתדרים לישון איתם.. אשמח לשמוע מכן חוויות איך הם נרדמים? האם מצליחים לישון במיטת תינוק? איך מגיעים ל12 שעות רצופות עם הנעלים, הילדים שלי מעולם לא ישנו 12 שעות בלילה....
תודה מראש לעונות..

טאניוש

New member
הבן שלי בתור תינוק לא ישן 12 שעות ביממה שלמה

ולא רק בלילה... לא זכור לי שהנעליים הפריעו לו להרדם. הוא היה מוצא לו כל מיני תנוחות שונות ומשונות, משעין רגליים מחוברות על דופן המיטה וכו'. כן ישן במיטת תינוק, רק ריפדתי את הדפנות טוב טוב, אחרת הרגליים היו נתקעות לו.
עם 12 שעות - כל עוד לא הלך לא הייתה בעיה. הייתי נועלת בשינה + בכל הזדמנות (לטיולים, אוכל, הכל). כשהתחיל לעמוד וללכת ירדנו בשעות.

גם אצלנו עידו לא ישן 12 שעות אבל

הוא למעשה יותר מ 12 שעות עם הנעלים.

בלילה הוא ישן בין 10-11 שעות ואז בשנת בוקר שלו הוא ישן איתם גם.

עניין הנעליים באופן כללי אף פעם לא היווה בעיה בשינה אצלנו. עידו היה ישן נורא מצחיק איתן כשהיה קטן - על הצד ורגל מעל רגל, כך שהרגל העליונה נשענת על המוט.

אנחנו ריפדנו את הדופן של המיטה שקרובה לקיר במשטח עץ שאותו ריפדנו בספוג (ועל כל זה שמנו ציפה של שמיכה) ובשאר חלקי המיטה מגן ראש. זה עוזר מאוד, למרות שמדי פעם כשהוא מסתובב הוא נתקל בדפות המיטה החשופות יותר, אבל לשמחתי (טפו טפו טפו) הוא לא מתעורר מזה.

הדבר היחידי בו עידו התקשה לישון בגלל הנעליים הייתה האמבטיה של העגלה. היא הייתה צרה מדי, למרות שאמבטיה של פג פרגו לא צרה בכלל....
אבל גם לפני זה הוא לא סבל את האמבטיה ככה שזה לא הפריע באמת.

לילה טוב
נבט

כשהם מגיעים לשלב השינה עם הנעליים

הם כבר רגילים לזה מקודם, מהשעות שהם בילו איתן לפני אז הם רגילים ואין להם בעיה לישון איתן
לגבי כמות השעות- אנחנו היינו שמים אחרי מקלחת גם אם לא הלכה לישון מייד ובבוקר היינו מושכים אותה עוד קצת
מעבר לכך היינו שמים גם בשנת הצהריים שהקפדתי שתישן ותהיה איתם כשעתיים באמצע היום
יהיה בסדר!
בהצלחה

למעלה